Tips om voksende græs i skyggefulde områder

December 9

Skyggefulde områder af værftet kan udgøre et problem for ivrig græsplæne producenten. Uanset hvor mange gange området er seedet, ikke vil græsset bare trives. For skyggefulde områder, bliver boligejer nødt til at vælge den rigtige sort, befrugte lempeligt, gøre en lille beskæring og overvåge jordbundsforholdene.

Frøsorter

Vælg blandt en række af græs, der vokser godt i skygge eller halvskygge såsom fine Svingel for de nordlige regioner og St. Augustine græs til sydlige regioner og sletterne.

Gødning

Skyggefulde græs vokser langsommere end solrige sorter og kræver kun ca. halvt så meget gødning. Illinois University anbefaler anvendelse af 1 til 2 lbs. kvælstof pr. 1.000 kvadratfod samlede for vækstsæsonen.

Lys eksponering

Beskæring eller tyndere grene af træer kan bidrage til at øge mængden af diffust eller filtreret lys ifølge University of Minnesota forlængelse. For højere træer, kan du kun nødt til at trimme de nederste grene for at øge solen.

Slåning

Skraverede græs behov mere blad overflade for processen med fotosyntese og skal ikke skæres så kort som solrige områder. Mellem 3 og 4 inches er en god længde til lyssky græs.

Vanding

Lyssky græsfrø plantet træer kan ikke modtage passende nedbør og du bør vand det mindst en gang om ugen i de varme sommermåneder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com