Tips på at købe have frø til videresalg

January 11

Tips på at købe have frø til videresalg

Købe frø til videresalg online, på landmandens markeder, foderlagre eller ved at placere en annonce i lokale aviser. Uanset om du er på udkig efter høj kvalitet engros, bulk eller sjældne frø, gør forskning før du køber processen så glat som muligt.

Hemmeligholde dine kilder

Giv ikke dine kilder væk. Holde dem hemmelige fra ikke blot konkurrenter, men kunder og venner så godt. Dette er ikke en uhæderlig praksis; Det er blot at holde dig i erhvervslivet. Hvis du køb fra onlineauktioner, oprette en separat konto til at købe frø, så kunder ikke kan spore dit køb.

Der er virkelig ikke sådan noget som en "hemmelig" auktion. Alt kunde har at gøre, er kontrollere, at sælger varer for at vide, hvor du får dine frø.

Købe kvalitet frø

Køb kun de friskeste frø muligt. Undersøge emballagen tæt for skadedyr eller en stor mængde af vragrester. Hvis du ser disse problemer i emballagen, er de ikke kvalitet frø. Undgå at gøre forretninger med selskaber, der tilbyder sub-par produkter. Dine kunder har sikkert nok havearbejde erfaring til at vide, når de er solgt dårlig kvalitet frø. Derudover spirer ældre frø dårligt; bede om bevis for frø alder før du køber dem.

Spørg for simpel emballage

Forhøre sig om simpel, billig emballage muligheder. Fancy, farverige emballage koster mere at producere end almindeligt voksbelagt papir eller plastic poser---virksomheden passerer deres ekstraomkostninger eller besparelser til dig.

Vente på rabat frø

Ofte virksomheder tilbyder stejle rabatter på overstocked frø. De vil, til tider tilbyde rabatter, når du placerer store ordrer eller tilbyde at reklamere for deres ydelser. Kontakt frø distributører for yderligere information om rabatter.

Kontakt Better Business Bureau

Better Business Bureau tilbyder potentielle købere mulighed for at tjekke op på en virksomhed. styre uden om disse virksomheder med dårlig scores. Søgning for anmeldelser af virksomheden over internettet kan give nyttig feedback samt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com