Tips på den lille grønne bærbare dyb renere

December 19

Den lille grønne bærbare dybe renset fra Bissell bruges til spot rengøring tæpper og polstring. Den "grønne" del af maskinens navn kan tilskrives det faktum, at enheden er lavet af mindst 50 procent post-Consumer affald, Bissell. Produktet er lightweight, transportabel og bruger kammeratlig.

Stedet udarbejdelse

Området af dit tæppe eller polstring, der skal renses bør forberedes før rengøring med den lille grønne. Friske pletter bør være renset med en ren, tør klud eller køkkenrulle for at absorbere så meget af pletten som muligt. Snavs og snavs skal fjernes med en støvsuger, eller støv pan og gyvel. Store mængder af snavs kan tilstoppe din maskine.

Pletter

Før du forsøger at bruge den lille grønne maskine på en plet, anbefaler Bissell, at du forbehandle pletten. Tænd enheden, og tryk på udløseren på det rengøring værktøj til at frigive en lille mængde af rengøring løsning på pletten. Tillade løsning at sidde på pletten for mellem tre til fem minutter før man går videre med faktiske rengøring.

Polstring Tags

Før plet-rengøring polstring, kontrollere de møbler tags pleje instruktioner. Ifølge Bissell, et mærke, der har et "S" med en linje gennem det ikke kan renses med den lille grønne bærbare dybt renere og skal være tør rengøres kun. Tags med "W" eller "WS" er sikkert for rengøring med den lille grønne plet renere. Hvis der ikke er nogen koder, Bissell anbefaler consulting din møbelproducent. Hvis det ikke er muligt, kunne du gøre en spot test med den lille grønne maskine i en inconspicuous område af polstring til at se, hvis den forårsager skader eller farve blødning.

Rengøring

Bissell anbefaler du spray det sted du er rengøring en anden gang, holde renseren om 1 tomme over pletten. Bruge penslen på den rengøring værktøj til at skrubbe pletten. Derefter holde den rengøring værktøj til tæppet eller polstring og trække det tilbage mod dig langsomt til at suge vand, snavs og rengøringsmiddel. Hvis pletten er løftet, bare suge det område du renset indtil du er ikke længere købedygtig blive fugt fra stedet.

Tørring

Før at tillade folk at gå på eller bruge elementet polstrede efter rengøring, kan det skal være grundigt tørret. Fugten kan være suctioned fra tæppet eller polstring. Forskellige tæpper og materialer kan variere i tørring tid, men i gennemsnit det tager mellem to og fire timer for at tørre efter dyb rengøring. Bissell antyder du lette tørring ved at øge luftstrømmen ventilator eller åben vindue.

Hård steder

Bissell anbefaler forbehandling hård steder med sin hårde pletter Precleaner. Når rengøring, de foreslår, ved hjælp af tre til fire våd passerer hen over stedet, med enkelte våde pass bliver efterfulgt af mindst to tør passerer. De foreslår også, at følgende rengøring du tør området med en fan.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com