Tips på skrånende brugerdefinerede bruser pander

February 14

Et brusebad pan er en grundlæggende undergulvet materiale, der anvendes i konstruktionen af brusere. Gryden skitserer formen af bruseren og giver en ordentlig overflade for installationen af det andet konkrete lag. Mens du kan købe molding for denne pan, vil en brugerdefineret bruser størrelse kræve en gør det selv-pan lavet af mørtel materialer. Denne pan skal være ordentligt skrånende mod gulvafløbet, så du kan undgå problemer skabt af stillestående vand.

Lag beton

Gøre din mørtel seng ud af en konkrete mix at skabe ordentlig brusebad pan skråning. Skrånende vil kræve detaljerede arbejde, så sørg for du har nok lys og plads til at bedømme præcist Skråkant. Installere mørtel på toppen af et substrat liner. På kanten af dit brusebad, det vil være tyk, men mod afløbet, mørtel lag vil kun være en brøkdel af en tomme. Dette vil give din primære Hældningsvinkelmåler.

Tilsætningsstoffer

Du kan bruge en normal beton og vand blanding for laget hældning, hvis du ønsker. Men da arbejdet er meget specifikke og mørtel bliver meget tynde, når den når afløbet, overveje at bruge et tilsætningsstof til at forbedre fleksibilitet. Der er latex tilsætningsstoffer, der kan erstatte nogle af det vand, du bruger men øger styrken af mørtel samtidig gøre det lettere at sprede tyndt.

Måling

Målingsværktøjer nødvendige for projektet er enkel. En plan og et målebånd bør være tilstrækkeligt, hvis du har planlagt projektet godt. Du skal også bruge en murske at glatte mørtel med nok delikatesse at styreflade tykkelse og forhindre enhver beton fra tilstopning i afløbet.

Hældning beløb

Holde skråning lag relativt tynde. Denne mørtel lag er primært for at sikre hældning, og foringen er tilføjet, vil du hælde en tykkere, yderligere lag af beton på toppen. Det betyder, du kan gøre lag så tynd som 1/4 tommer i nærheden af afløbet, med den udvendige omkreds er ca 1 1/4 tommer høj. Start med at skabe en flad overflade, og begynde at skrabe mørtel til at oprette hældning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com