Tips til at bygge brugerdefinerede døre

January 11

Tips til at bygge brugerdefinerede døre

Der er mange ting at overveje når du bygger en brugerdefineret dør, som type, materiale og form. Din brugerdefinerede dør skal fungere godt uden let giver efter for slitage, og det bør blend godt med det generelle udseende af dit hjem. Opbygge en brugerdefineret dør giver dig mere frihed og fleksibilitet når redecorating dit hjem. Du kan få en helt unik døren ved at designe det selv og bygge det specielt til dit hus. Denne måde, kan du få en dør, der er perfekt til dit hjem.

I betragtning af Design

Da det anvendte materiale kan give din brugerdefinerede dør en særskilt udseende, er det vigtigt at vælge en, der vil gå godt med design af rummet eller huset. Efter valg af materiale, tænke over hvordan du vil døren for at se, derefter skitsere design. En af de største Designovervejelser er form for døren. For eksempel, en skydedør anbefales hvis det åbnes en gårdhave. Swingende døre er nem at åbne og mindre modtagelige for forskydning og andre funktionsfejl. Slide-fold døren er som en harmonika, placeret som en skydedør men med sektioner at folde op på siderne. Hvis det er muligt, vælge en trædør. Det har en alsidig udseende, der kan matche næsten enhver indretning. Desuden, det er stærkt og tunge og fungerer godt som en isolator. Det kan også være let udskåret, malet eller ændret på andre måder.

Montering af døren

Hvis den brugerdefinerede døren er at erstatte en eksisterende dør i huset, er det bedst at udskifte ikke blot døren men jambs. Dette kan fjerne opgaver, der skulle fuldføres, før den nye dør monteres på plads, såsom justering af de eksisterende jamb ved at dække op gamle lås slots og kedeligt huller for nye. Før du placerer hængsler, håndtag og låse, markere steder hvor de er skal monteres, således at du får det rigtigt første gang.

Finpudsning

Når du maler, altid starte med en primer. Forhindre, at maling skæmmer dit gulv og vægge af sikring af aviser eller plastplader til dem. Efter primeren har tørret, maling af døren med din foretrukne farve. Bortset fra dørhåndtag er det tilrådeligt at installere ekstra låse på døren, hvis det åbnes uden for. En mortise lock er en pålidelig valg, da det passer godt ind på siden af døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com