Tips til at bygge buet stål trapper

June 24

Tips til at bygge buet stål trapper

Installation af en buet stål trappe er gjort dekorative og praktiske grunde. Trappen giver et unikt look, der kan tilføje til indretningen af et hjem. Men hvis det område, hvor der er behov for trappen er stramme på plads, så en vindeltrappe kan være den eneste løsning. Der er nogle bygning tips til at følge når du planlægger og bygge din metal stål trappe.

Bygningsreglementer

Selvom du installerer din stål vindeltrappe inde i dit hjem, bør du stadig tjekke med den lokale zoneinddeling bestyrelsen for at sikre, at du laver en juridisk remodeling projekt. På grund af den specialiserede karakter af støtte og design af en metal vindeltrappe har mange kommuner love om design og installation af disse former for trappen. Udarbejdelsen af dine planer og tage dem til rådhuset, før du begynder at sammensætte dine trapper.

Diameter

Hvis din vindeltrappe vil være i en høj trafik område, vil du behøver en bredere diameter til at rumme trafikken, ifølge Tim Carter, skrive på Spørg Builder hjemmeside. Jo større kan diameteren af trappen, jo lettere trapper og støtteordningen distribuere og håndtere vægten.

Grundlæggende Design

Den enkleste design af en metal vindeltrappe er en med en center støtte pole, alle trappetrin er svejset til, ifølge Spørg Builder hjemmeside. Andre former for støtte systemer omfatter indlæg fra slidbaner til de gulvet og overhead støttesystemer, der anker til loftet. For at holde tingene enkle, bør du gå med central støtte pole design.

Maleri

Metal kan rust over tid, især hvis du sætte din metal vindeltrappe i en høj trafik område hvor det kan blive udsat for våde sko eller åbne døre, der fører til udendørs elementer. Må ikke antage, at din indendørs trappe er sikret mod rust. Når du male din trappe, sætte mindst ét lag eller rust beskyttelse ned for at forhindre rust.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com