Tips til at bygge dit eget hjem

September 27

Du kan hyre en entreprenør til at bygge dit hjem, eller du kan købe et kit og gøre arbejdet selv. Uanset hvad, Sørg for at du får præcis, hvad du vil, når du bygge dit eget hjem.

Penge og jord

Kom pant for en ubyggede hjem kan være vanskelig. Værdien af en eksisterende hjem værdsætter over tid, så bygge et helt nyt hjem vil normalt være meget billigere end købe en eksisterende hjem. Før gå til at finansiere du bør have en idé om hvor meget du vil bruge baseret på et skøn fra de planer du havde udarbejdet, og samtaler med din hovedentreprenør. Nuværende ejerbolig kan tilbyde dig finansiering muligheder for en ny, så kan du måske bruge en egenkapital kreditlinje til at bygge et nyt hjem. Nogle generelle leverandører tilbyder også finansieringsmuligheder. Det er normalt ønskeligt at bringe en tre-årig indkomst historie med dig, når du sidde ned for at drøfte finansieringen. Banken vil også gerne vide hvor du planlægger at bygge, en generel idé om hvad du ønsker at opbygge, der kan løses med et sæt af planer og om du vil bygge det selv eller leje en entreprenør.

Købe jord er mere kompliceret end bare at finde den rigtige parcel og betale for det. Hvis området er ved at blive udviklet, er egenskaben sandsynligvis ejet af en udvikler, der vil have dig til at bruge sin bygning service. Hvis du shoppe rundt for ledige partier, må du bruge din egen builder.

Zoneinddeling og tegninger

Før du kigge efter land, kort Parlamentets grundlæggende design. Du bliver nødt til at spørge om zoneinddeling love for en parcel til at se, om dit hus design ville være juridisk. Hvis ikke, skal du vælge et nyt design eller en anden egenskab.

Når du har fundet egnet jord, starte nogenlunde designe huset på millimeterpapir eller med software. Medmindre du er en arkitekt eller ingeniør, skal du ikke forvente at oprette færdige planer. Snarere ville en arkitekt og ingeniørfirma tage din grundlæggende design og fuldføre den. Selvom du sikkert ikke ingeniør et hjem, bør du have en meget detaljeret idé om, hvad du ønsker, så du kan hjælpe arkitekt og ingeniør fuldføre planerne.

Kontrahenten eller DIY

Hvis du planlægger at leje en entreprenør, gøre det med din endelige planer i hånden. Søge flere bud fra entreprenører, der enten var anbefalet af arkitekt og ingeniør eller dem, der har et fremragende ry i dit område. En problematisk hovedentreprenør vil forårsage vedvarende hovedpine, så forskning kontrahenten før leje en.

Hjem-bygning kits kommer med alle materialerne og detaljerede meget byggevejledninger, selvom du bliver nødt til at vælge den rigtige jord. Home-building kits er et billigere alternativ til at ansætte en hovedentreprenør, men hvis du ikke er sikker i din bygning evner, du kan afvikle leje en entreprenør til at bygge kit for dig. Kig på en hjem-bygning kit og se om du kan klare det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com