Tips til at bygge en hjemmebiograf Plan

July 3

Tips til at bygge en hjemmebiograf Plan

Som high-tech innovationer har udviklet den måde film er leveret og præsenteret, har nogle husejere holdt trit ved at installere state-of-the-art hjem teatre. At-Home tilgængelighed straks streamede film, store-screen high - definition tv, 3-D teknologi, surround-sound og Hvilestole med kopholdere kan gøre dig tænke købe biografbilletter. Hvis du har besluttet dig en high-end hjemmebiograf ville være en fantastisk tilføjelse til dit hjem, er det bedst at investere lidt tid i planlægning, før du bruger dine penge.

Overveje alle muligheder

Planlægge alle tilgængelige valgmuligheder omhyggeligt, inden du går ud og køber din hjemmebiograf opsætning. For eksempel, kan det synes du at det ville være en god idé at se dine yndlings film og sport projiceret op på en væg eller skærmen. Omhyggelig planlægning kan afsløre at sådant valg ville skabe irriterende skygger, og at et fladskærms TV ville være en bedre løsning. Tage hensyn til størrelsen af teater rum og hvor meget plads du har til møbler, stereo, tv og højttalere når man ser på hvad der er tilgængeligt på markedet for hjem teatre.

Højttalerplacering

Afgøre, om højttalerne du køber vil være en komponent i din hjemmebiograf, som du ønsker at vise. Hvis ikke, du kan købe højttalere, som du kan skjule i loftet og væggene i rummet. Bare sørg for at bygge de skjulte højttalere til din hjemmebiograf design på en sådan måde, at du ikke på kompromis kvaliteten af deres lyd. House designere website påpeger, at nogle talere er specielt bygget til at være skjult, og kan placeres i arkitektoniske elementer i rummet designet til formålet, eller bag mure beklædt med særlige akustisk stof. Når positionering dine højttalere, skal du placere de tre fronthøjttalere med skærmen. De to baghøjttalere bør være på begge sider af theater stole, lige over øret.

Skærmen placering

Planlæg at placere skærmen, så det med være direkte foran seerne og i deres siddende øjenhøjde. Dette vil forbedre visning kvalitet og skabe en film teater føler. Ifølge den praktiske hjem teater Guide hjemmeside, bør størrelsen af skærmen bruges som en guide til den passende synsafstand. Måle bredden af skærmen, og dobbelt det. Det resulterende tal er den anbefalede afstand til den nærmeste plads i din hjemmebiograf. For eksempel, hvis du har en 64-tommer skærm, bør nærmeste sædet være ikke tættere end 128 inches (ca. 10.5 fod) væk fra den. Afstanden mellem de fjerneste sæde skal være fem gange skærmens bredde. Til 64-tommer skærm, sted den fjerneste teater stol ikke mere end 320 inches (26.5 fod) væk.

Belysning

Planlæg at placere lamper på en måde, som ikke vil skabe et genskin på din skærm. Den praktiske hjem teater Guide hjemmeside anbefaler du tilslutte alle lysene i din hjemmebiograf til lysdæmper skifter, så du kan justere belysning nemt. Hvis der er vinduer i rum, hjemmebiograf, brug blinds eller mørklægningsgardiner designet til at eliminere alle mulighed for distraherende blænding fra sollys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com