Tips til at bygge en sandblæsning kabinet

October 17

Tips til at bygge en sandblæsning kabinet

En sandblæsning kabinet serverer vitale funktion tillader en bruger at sandblæst dele inde i et skab i en sikker og effektiv måde. Kabinettet kan bygges med et væld af funktioner med det endelige mål for bekvemmelighed for brugeren i tankerne. Afhængigt af din tid og økonomisk budget, kan du vælge hvilken af disse komponenter, du vil bruge. Ellers, design af en sandblæsning kabinet spejle med en standard kabinet.

Instruktioner

•Klippe komponenter til de vigtigste kabinet ud af træ ved hjælp af en sav. Den ideelle sandblæst kabinet bør være omkring 24 inches lang, 18 inches dyb og 30 inches høj. Også, da du vil sprængning mens sidder, du ønsker at tilføje i benene til bunden af kabinettet, så du kan sidde med benene under kabinettet mens sprængning. Konstruere kabinettet og benene sammen ved hjælp af en hammer og søm.

•Klippe et hul til spejlet ved hjælp af saven. Du vil kunne se, hvad du vil sprængning, så denne visningsområde bliver afgørende. Pænt dække kanten af glasset med lim. Anbring glasset ind i kabinettet og holde det på plads i mindst 15 minutter.

•Brug saven til at skære et par huller til armene. Disse huller skal tillade dine hænder til komfortabelt fit gennem huller for at muliggøre sikker og stressfri sprængning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com