Tips til at bygge et Walk in Closet

October 1

Tips til at bygge et Walk in Closet

Uanset hvor stort et hus er, befinder husejere ofte sig der ønsker mere skabsplads. Hvis du finder dig selv med et stort klædeskab, der ikke er plads til en standard reach-in closet, kan du overveje at bygge et walk-in closet. Men selv om det kan synes som et simpelt projekt, der er flere faktorer, der kan påvirke funktionaliteten af dit skab. Holde flere tips i tankerne, når bygningen din walk-in closet og du vil vinden op med en effektiv lagerplads til din garderobe.

Bredde er opmærksom

Bredden af din walk-in closet kan bestemme den bedste set-up for din opbevaring områder eller diktere hvad indstillinger kan passe ind i rummet. Hvis du planlægger at hænge tøj på modsatte vægge, skal skabet være mindst 72 inches lang, når drywall er installeret. Men hvis du planlægger at tilføje en ø i center for ekstra lagerplads, dit skab skal være betydeligt bredere. For eksempel, skal dit skab til at huse en ø, der måler 2 fod bred, være mindst 10 fod bred så du kan stadig hænge tøj på væggene overfor det og nemt navigere rundt på øen. Sørg for at du tage både hængende og gangbro plads i betragtning, når der træffes beslutning om din walk-in er bred nok til at rumme andre lagringsmuligheder.

Tænke vinduesplacering

Hvis du planlægger at installere windows på din walk-in closet, skal du overveje deres højde meget nøje. Hvis du har en plads til hængende opbevaring under jeres Vinduer, skal du markere vinduerne højt nok på væggen for at tillade plads nok under kabinettet for at installere en stang på en tilstrækkelig højde til at gemme tøj. Overveje, hvilken type tøj, som du planlægger at hænge i området for at afgøre, hvor meget plads er nødvendig. For eksempel, kræver en mands kjole skjorte typisk mindst 44 inches under kabinettet mens knælange kjoler eller bukser hang fra manchetten kræver 54 inches. Vinduer skal placeres over disse mærker, hvis du planlægger at lagre sådanne varer på hængende racks under dem.

Variere opbevaring valgmuligheder

Når du planlægger oplagringsplads til din walk-in closet, variere indstillingerne. Hængende stænger er naturligvis en afgørende skab funktion, men du kan have beklædningsgenstande, der ikke kan rummes på bøjler. Du kan installere indbyggede frysere, der indeholder hylder og skuffer til at give ekstra opbevaring valgmuligheder. En indbygget sko rack er en anden nyttig organisatorisk værktøj. Du kan også installere kroge på en væg for at hænge tasker, tørklæder eller endda halskæder. Derudover forsøge at designe din lagerområder, så dine varer er så synlige som muligt. At kunne se alle dit tøj, sko og tilbehør giver dig mulighed at træffe valg nemmere, så du kan spare tid ved at få klædt.

Overveje luftstrøm

Hvis din walk-in closet bliver alt for fugtigt, kan skimmel, mug og insekter blive et problem for din garderobe. Ved opbygning af skabet, overveje måder at forbedre luftstrømmen og fjerne nogle af luftfugtigheden. En af de nemmeste løsninger er at installere et badeværelse mellemstore fan, der kan programmeres til at tænde og slukke med jævne mellemrum. Blæseren vil hjælpe luftstrømmen gennem skabet, selv når døren er lukket. Derudover kan du placere en affugter i skabet til at hjælpe med at fjerne nogle af fugt fra luften, så tøjet ikke tage på en muggen lugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com