Tips til at bygge grøn

November 26

Hvis du er i øjeblikket at opbygge et hjem eller planlægger at bygge et hjem, overveje de mange miljøvenlige eller "grønne" muligheder for byggematerialer og hjem design. Disse ideer tillade entreprenører til at bygge boliger og strukturer, der bruger energi mere effektivt, producere mindre affald og er mindre skadelige for miljøet.

Brug grønne byggematerialer

En af de mest basale ting du kan gøre for at bygge "grønne" er at bruge bæredygtige materialer i byggeriet. Næsten alle typer af byggemateriale fremstillet i dag har et grønt alternativ, der gør den samme funktion med en mindre skadelig indvirkning på jorden. I stedet for behandlede tømmer, bruge-bæredygtigt træ behandlet med grønne kemikalier. Bruge sidespor og tagsten materialer, der ikke er fremstillet af råolie. Overveje miljømæssigt sikker cement til grundlæggelsen af bygningen. Male bygningen med maling fremstillet af ikke-forurenende tilsætningsstoffer. Kig på materialer, der er fremstillet af genbrugsgenstande.

Effektiv opvarmning og køling

Der er mange grønne ideer til opvarmning og afkøling af en bygning. Udformningen af selve bygningen kunne bruges til at give varme og naturligvis cool struktur. Tappe geotermisk energi eller at skabe naturlige luftstrøm gennem bygningen er to populære muligheder. Overveje solenergi, især hvis du bor i et meget solrigt område. Solpanel teknologien er konstant forbedring og er i stand til at levere varmen, når temperaturen falder. Der er også grønne alternativer til glasfiber isolering, herunder isolering fremstillet af bomuld eller ikke-oliebaserede skum.

Bortskaffelse af affald

Du vil ikke kun fjerne affald skabt under byggeprocessen, men du vil oprette en bygning, der gør det muligt for beboerne at skabe mindre affald over hele livet af bygningen. Gøre brug af indfødte planter og mindske behovet for at udfylde området med snavs. Gennemføre en kompostering system i hjemmets design. Reducere jorderosion ved hjælp af barkflis fremstillet af genanvendt woods og (affald vegetation) biomasseprodukter.

Grøn energi

For de fleste bygninger er den største miljøpåvirkning i mængden af energi hjem forbruger gennem årene. Dette kan afbødes gennem energieffektive, alternative energikilder. Solenergi kan igen komme handy her i, at det kan bruges til at supplere eller endog erstatte kul-produceret elektricitet i visse regioner. Vind- og vandkraft er også indstillinger, kan du overveje om klima i regionen er egnet til nogen af disse kilder. Derudover kan smart grid energiprodukter, som afbryder bokse og stik, bidrage til at gøre bygningen grønnere.

Effektivt vandforbrug

En afstrømning management system kan indsamle og genbruge regnvandet, der ellers ville gå til storm afløb og placere tabellen vand ud af balance. Disse systemer omfatter grønne tage, der tillader regnvandet skal bruges til at dyrke planter på et tag, og storm vand samlere, der kan opbevare vand til anvendelse rundt i hjemmet. Også, lav flow toiletter og grønne vandvarmere og bruserør kan effektivisere en bygning i sit vandforbrug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com