Tips til at bygge min egen pejs

December 11

Hjem pejs betyder masser af hyggelige øjeblikke som en familie. Hvis du stirre på en tom væg i stedet for en brølende ild, overveje at bygge din egen pejs. Både udseendet og funktionaliteten af pejsen er vigtige overvejelser i planlægningsfasen. Sæt dit budget og få startet på pejs designprocessen, så du kan nyde en brølende ild i dit hjem.

Bygningsreglementer

Tjek på de lokale bygningsreglementer for ildsteder. Ring til lokale zoneinddeling kontor for oplysninger om begrænsninger og tilladelser, der kræves for at fuldføre projektet. Der er mange spørgsmål, når det gælder pejse, herunder brændstof kilde installation og skorsten konstruktion og placering. Medmindre du vælger en ventless pejs, du vil sandsynligvis brug for en tilladelse, og projektet skal passere inspektion. Kontroller, at du forstår alle kravene, før du starter projektet.

Pejs Type

Bestemme, hvilken type af pejs du ønsker. En traditionel pejs med en flue og skorsten kræver en mere involveret installationsprocessen. Ventless pejse er en anden mulighed. I modsætning til en traditionel pejs behøver denne type ikke en skorsten eller flue fordi nogen gasser oprettet under forbrændingen frigives ind i stuen. Dette betyder, at der er større fleksibilitet hvad angår placering og installation. Det betyder også, der er flere sundhedsmæssige betænkeligheder. Følg altid fabrikantens retningslinjer for mindstemål for rummet, så du ikke behøver overskydende mængder af kulilte.

Gas, El eller træ er den vigtigste brændstof valgmuligheder. Afbrænding af træ er kun muligt med en traditionel pejs med en skorsten. Bestemme hvilken som helst installationsbehov for brændstof kilde. Medmindre du har erfaring, dette er bedre at overlade til en professionel af sikkerhedsmæssige årsager.

Overvej dine vigtigste formål og niveauet for vedligeholdelse ønskes til pejsen, når du vælger typen. Elektriske pejse tillade dig at have atmosfære af en flamme med eller uden varme. Gaspejse give instant varme og er energieffektive. De kræver lidt vedligeholdelse og nyere modeller har realistiske logs og flammer. Træ brændende pejs bære ægtheden af en reel flamme og logs. De kræver også en hel del mere arbejde at opbygge og vedligeholde ilden.

Beliggenhed

Bestemme placering til pejsen inden for det valgte rum. Overveje mængden af vægplads og de naturlige knudepunkter i rummet. Hvis du ønsker en traditionel træ brændende pejs, skal du vælge en ydermur. De nuværende anvendelser for rummet kan også spille en rolle i placering markerede. Måle område tilgængelige til pejsen. Måle højden og bredden af området, at bemærke nogen vinduer, døre og andre faste anlæg, driftsmateriel nær pejs placering. Forlade nok plads omkring disse inventar så pejsen ikke interfererer med dem.

Beslutte den ønskede størrelse af pejsen givet den tilgængelige plads. Overveje størrelsen af skorstenen, mantel og andre detaljer af pejsen. Ved fastlæggelsen af, hvilken størrelse pejs passer til dine behov bedst, også overveje den samlede rummets størrelse. Holde pejsen står i forhold til rummet. En lille pejs i et stort rum med højt til loftet vil gå tabt, ligesom en enorm pejs vil overmande en lille værelse.

Finpudsning

Finpudse give pejs stil og personlighed. Overveje den overordnede stil i rummet, når indsnævre prikken over i'et. Du skal vælge et materiale til at dække pejs surround. Fælles valg er mursten, sten og fliser. Beslutte, hvilken type mantel og hearth, du vil bruge. Træ mantels er den mest almindelige indstilling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com