Tips til at dokumentere hjem byggeri med et kamera

October 13

Der er flere grunde til at dokumentere opførelsen af dit nye hjem med fotografier. At give tilladelse afdelinger bevis at hjemmet bygges efter standarder og dokumentere processen for erindringer er to grunde til at tage fotografier. Følg disse tips til at sikre, at du har acceptable fotografier til at opfylde disse behov.

Værelse af værelse

Oprette et regneark på en computer og give en overskrift til hvert værelse, at blive bygget. Efterlad en plet under hver overskrift at indtaste datoerne for hvert fotografi. Skrive "Dato på billede" den aktuelle dato under overskriften "Stue" for eksempel. Dette arrangerer datoer når billeder blev taget af rummet under opførelse. Gøre noter af ændringer i kolonnerne regneark siden dit sidste besøg.

Tage billeder rutinemæssigt af loft, vægge, gulve, bjælker og elektriske og VVS systemer under besøg. Snapping ekstra billeder af et bestemt rum kan også hjælpe med at forsikre Dem om, at du har gjort et solidt job dokumenterer konstruktion.

Fremskridt billeder

Et vigtigt aspekt af dokumenterer et hjem byggeri optager fremskridt. Indstille afsat tid til at besøge hjemmet under sin første layout før konstruktion og har til formål at returnere mindst to gange om ugen i billeder, som vil være effektive til at opfange ændringer. Tage billeder fra det samme sted i et rum, mens du optager sin konstruktion. For eksempel står i nærheden af en trappe til dokument udvikling af en foyer og vende tilbage til det samme sted at skyde billeder indtil rum og hjem er fuldført.

Udvendig

Tage billeder af hjemmets udvendige udvikling ud over interiøret. Sørg for at tage billeder, der vil fange fuld forsiden, siderne og bagsiden af hjemmet. Fortsæt med at tilføje fotografier af den udvendige ændringer under et rutinemæssigt besøg for at snap billeder af værelser i hele byggeriet.

Belysning

Billederne skal have ordentlig belysning til at sikre, at alle detaljer i et værelse og hjemmet er fanget af kameraet. Mens en professionel fotografering belysning kit er ikke nødvendigt, bringe mindst én lys at fange mørkere områder. En pære-drevne camping lanterne kan levere nok lys i mørkere områder i en kælder til showcase detaljer, f.eks. Prøv at tage fotografier af udvendigt på lyse, solrige dage til at reducere behovet for ekstra belysning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com