Tips til at dyrke tomater i drivhuset

October 17

Tips til at dyrke tomater i drivhuset

At have dit eget drivhus er et stort aktiv for mange gartnere. Uanset om du voksende blomster, urter eller vegetabilske planter, er drivhuse en nyttig måde at beskytte dine planter mod barske vejr mens det stadig giver dem plads og naturligt lys til at blomstre. Mange forskellige sorter af tomater kan vokse godt i et drivhus miljø. Når de vokser i et drivhus, er der nogle faktorer til at huske, som stimulerer vækst og beskytte dine planter.

Plads

Tomater er bedragerisk små som de spirer, men når de er klar til at bære frugt, de får brug for masser af plads til at vokse. I dit drivhus, udpege mindst en 12-tommer gryde for hver tomatplante. Fordi tomatplanter vokser op, gør brug af lodrette rum, hvor det er muligt at få det meste ud af dit drivhus. Det er en god idé at give multi-tier reoler til dette formål. Hvis der er begrænset plads i dit drivhus, vælge dværg sorter af tomater.

Ejerkrav

Ligesom i udendørs tomat havearbejde, bør du give stakes for at bære vægten af din tomatplanter, som de vokser lodret. I druesorter af tomater, wrap stængler omkring bålet til at tilskynde dem til at vokse opad. Placere tomatplanter mod en mur i drivhuset kan også hjælpe med at kontrollere formen af væksten.

Temperatur

Især i koldere klimaer er drivhuse nyttige til at forlænge vækstsæsonen af dine tomater ved at tilbyde et sted for at holde dem varme og beskyttet mod elementerne. Tomater blomstre i temperaturer ikke mindre end 60 grader Fahrenheit, men bør ikke overstige 85 grader Fahrenheit i de varme timer af dagen. Sammen med kontrol af temperaturen i drivhuset, måle temperaturen på jorden for at være sikker på, det ikke overgår foreslåede varme niveauer.

Belysning

I et drivhus, bør dine tomater får masser af naturligt lys. Placeringen af dit drivhus er nøglen, så sørg for det modtager masser af sydlige eksponering. Under dagens hotteste point kan nogle skygger være nødvendigt at holde dine planter fra brændende. Dette kan være så simpelt som at smide en presenning over drivhusgasser i ekstrem varme, eller som deltager som at installere en skygge i rummet.

Gødskning

Tomater trives godt i økologiske haver ved at tilføje komposteret materiale til jorden en gang hver vækstsæson eller med hver transplantation. I konventionelle havearbejde, kan gødning sprøjtes ned i jorden til at give mad til at stimulere plantevækst. Disse kan dog indeholde kemikalier, der skal vaskes af frugten grundigt før tidskrævende.

Vanding

Vand er afgørende at tomat plantevækst. Vanding dagligt er simpelt ved at installere overhead sprinklere i drivhuset. Altid vand under de køligere dele af dagen, før eller efter at solen er direkte overhead. Tomatplanter har brug for gryder med god dræning at undgå rådne eller mug. I et drivhus, kan dette vand afhentes. Placer trug under planterne for at indsamle overskydende fugt, der kan reserveres til fremtidig brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com