Tips til at fjerne limet Linoleum

March 11

Tips til at fjerne limet Linoleum

Gamle linoleum gulve var typisk limet til underlaget de var anvendt på. Som årene går, denne limen hærder og tørrer indtil linoleum er fast levet op til gulvet, og kan tage nogle indsats at trække op igen. Mens det kan være en tidskrævende opgave at fjerne linoleum gulvbelægning, er der et par måder til at fremskynde arbejdet.

Klippe det øverste lag

Arbejder i små sektioner kan gøre jobbet lidt nemmere, da du kan mere nemt skrabe op små stykker af linoleum fra alle vinkler end et stort stykke. Brug en hobbykniv eller et barberblad til skåret i linoleum i striber; jo mindre strimlen, den lettere tid vil du have at fjerne denne sektion. Start med 6-tommer strimler og gå mindre, arbejder gulvet skraber omkring strip fra alle vinkler, indtil linoleum kommer op.

Varme det op

Varme kan anvendes til at blødgøre limen, der holder linoleum på gulvet. Du kan anvende varme i et par måder. Placer en våd vaskeklud direkte på linoleum og placere et varmt strygejern på kluden, før du forsøger at trække op en flise. Du kan også holde en jern et par inches over den lim, der forbliver på gulvet efter linoleum er kommet eller varme lim med en hårtørrer.

Kogende varmt vand hældt på limen kan også bidrage til at blødgøre det, således at et gulv skraber eller barberblad kan nemt fjerne den.

Selvklæbende Flyttefirma

For virkelig gammel og hærdede limen, der ikke kommer op nogen anden måde, kan du bruge en selvklæbende remover. De fleste flyttefirma sigter vinyl tile lim også arbejde på linoleum limen. Kemikalierne, der afgiver store mængder af VOCS og luftbårne kemikalier, så bruge disse i et godt ventileret rum og så sparsomt som muligt. Du vil stadig nødt til at skrabe op limen når remover har gjort sit arbejde, men selvklæbende skulle komme op mere let på dette punkt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com