Tips til at gøre stolen dækker passer bedre

May 22

Tips til at gøre stolen dækker passer bedre

Stolebetræk er slipcovers designet til stole. Mange virksomheder gør slipcovers, der er designet til at passe en universel standard version af typen specifikke møbler. En spisestue stol slipcover vil gennemsnittet på tværs af de fleste spisestue stoletyper og størrelser. Det betyder at slipcover for din specifikke spisestue stol er usandsynligt, at være en god pasform. Det vil dække stolen, men det vil sandsynligvis have overskydende stof og en lille smule af en sjusket udseende. Producenten forsøger at overvinde disse mangler ved at inkludere elastisk og bånd. Du kan yderligere forbedre slipcover passer ved tilpasning af dækning for din stol.

Fastgørelse

Fjerne slipcover, og gøre det vrangen ud. Sted slipcover tilbage over stolen. Samle stof langs hver søm hvor der synes at være overskydende stof. PIN med lige ben. Start langs siderne af stolen tilbage. Fortsæt rundt sæde. Ofte dækker, der er alt for store have sømme under de faktiske sæde hjørner. Fastgør så at sømmene line op med kanten af stolen.

Montering

Fjerne slipcover. Hvis du opdager, at du ikke kan få slipcover over et areal på stolen, justere dine ben for at rette problemet. Undertiden sker dette når toppen af en stol er bredere end den nederste del af ryglænet. Dit mål er at gøre det passer så tæt som muligt, mens det stadig tillader for omslaget til at glide og slukker.

Syning

Fjern dækslet, og drej den højre side. Hvis fabrikanten har fastgjort tiebacks i sidesømmene stolen tilbage, skal du kontrollere disse tie backs er flade og fastgjorte korrekt for din nye sømme. Områder af elastisk kan også blive påvirket. Foretage justeringer nødvendigt så at din nye sømme ser sprød og selv. Drej dækslet ud og ind, og sy nye sømme langs din pin linjer.

Endelige Fit

Drej dækslet højre side og skubbe den over en stol. Pasformen skal være meget bedre, selvom du stadig har ekstra stof bunching op i sømmene. Hvis du er tilfredse med pasformen, dreje dækslet indefra og ud, og trim sømme til en 1/2 tommer. Jern sømmene. Anbring dækslet tilbage på stolen, bruge tiebacks og kontrollere hem. PIN hem jævnt rundt i bunden af stol benet. Fjerne, dreje dækslet indefra og ud og sømmen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com