Tips til at hænge tæpper på væggen

December 27

Tips til at hænge tæpper på væggen

Korrekt håndtering er vigtigt for den langsigtede bevarelse af tekstiler som tæpper. Antikke tæpper kan være mere skrøbelige end de vises og pleje skal tages til at inspicere dem for svage steder før hængende. Ved hjælp af push-pins eller ringe til at hænge tæpper skaber tårer i stoffet og fordrejer væve mønsteret. Tæppe tack strips skaber små huller, der ruster og svække tæppet. Simpel hængende og indramning metoder er de mest effektive måder at vise et tæppe skønhed.

Beklædning

Tarme af kraftig bomuld twill tæppe bindende eller linned stof er hånd-syet til øverst bagsiden af tæppet. Bruge tunge bomuld knaphul tråd til at sy jævnt langs toppen og bunden af kabinettet, fange to warp tråde af tæppet med hver søm. Kabinettet bør stoppe en tomme fra hver side kant. En lidt kortere end bredden af tæppet metalstang indsættes i kabinettet. Stangen skal være malet, lakeret eller shellacked for at forhindre rust. Det er støttet af to lidt vinklede søm eller skruer i væggen. Ikke hænge tekstil i direkte lys. "En af de største trusler mod tekstiler er lys. De værste skader er forårsaget af ultraviolet (UV) stråling fra naturligt dagslys og fluorescerende pærer,"ifølge The Textile Museum i Washington, D.C.

Velcro

Sikre den bløde, fuzzy side af et stof krog og løkke fastener, såsom Velcro, at tæppet ved hjælp af en simpel overskyet søm. Vedhæfte det i en lige linje, ikke følger konturen af tæppet vævning. Lim eller korte strippe den stive, klæbrig side af låsen til en træplade. Montere bestyrelsen på væggen hvor der er knopper. Tæppet er nu presset på plads ved at knytte fastener strimler sammen. Store, tunge Kilim tæpper eller vævninger kræver to parallelle strimler af stof skruer til at støtte deres vægt. Klæbemidler bør aldrig røre vævningen af tæppet. Vask dine hænder, når du arbejder med tekstiler, fordi olie, salt og sæbe rester svække tæppe fiber.

Monteret ramme

En linned-dækket ramme giver en stiv tæppe montering, der er let hang på væggen som en billedramme. Stræk og Hæft tunge linned stof til en træramme, lærred baarer eller et stykke af tunge krydsfiner. Grå eller beige linned giver en neutral baggrund. Tæppet er derefter hånd-syet til lagen ved hjælp af en simpel, store søm går hele vejen gennem tæppet. Syningen ikke vises på forsiden af tæppe når neutral eller matchende tråd bruges. Tæppet skal være fastgjort langs hver kant og i bredt fordelte intervaller hen over midten. Denne metode er effektiv til flad-væve tæpper. Tungere tæpper som hooked eller loopes garn tæpper bør monteres med tarmene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com