Tips til at perfektionere din dekorative maleteknikker

August 25

Tips til at perfektionere din dekorative maleteknikker

Dekorative maleteknikker kan bringe en slående og dramatiske virkninger til dit hjem decor. Ikke lade sig skræmme af fejl og fejl, når du første gang forsøger en ny maleteknik. Du kan altid lave ting blot af maleri over problemet og prøver igen. Perfektion af teknik ikke vil ankomme natten over, så lære nogle nyttige tips til ansøgningen og aldrig være bange for at give tingene et andet eller endda tredje prøve.

At trække

At trække er en dekorativ maleteknik, der kræver en rolig hånd for maksimal præstation. Prøv at trække børste hele vejen ned på væggen i en kontinuerlig bevægelse, hvis du kan. Hvis dette viser sig umuligt, tage penslen ned så vidt muligt og derefter starte i bunden og træk børste op til dette punkt.

Stempling

Du kan væsentligt forbedre din teknik til dekorative stempling ved at køre en lille paint roller over stemplet. Placere stemplet lige ind i en pulje af maling løber en risiko for oversaturating stempel, og det vil resultere i ulige anvendelse af maling.

Sprøjter

Sprøjt maleri kan resultere i inkonsekvent mellemstore prikker, hvis du ikke følger en nem tip. Tage en mental måling af hvor du står når din sprøjter resultater i den nøjagtige størrelse prikker du er tilfreds med. Når du opnår den perfekte afstand fra væggen, så sørg for at du står på denne afstand under hele sprøjter.

Striber

Maler tape er mere effektiv end afdækningstape da brugt til at male striber på væggen. Regelmæssig afdækningstape er langt mere tilbøjelige til at fjerne maling, når du trækker off tape fra væggen. Fordelen ved at bruge maler tape er at kanter af båndet overholde mere stramt og dermed præsenterer maling fra siver i henhold til kanterne.

Stencils

Maleri stenciled designs på væggen kan drage fordel betydeligt fra forberedelse før du begå maling til overfladen. Tage sig tid til at placere din stencils direkte på væggen til at sikre, at de passer samt at vide hvor godt du vil være i stand til at justere dem lodret og vandret i forhold til hinanden.

Knitrende

At skabe en knitrende effekt med maling er stærkt afhængig af mængden vand du blande ind i kombinationen. Når du føjer mere vand til blandingen, vil medføre færre revner, der er finere i naturen. Mindre vand betyder mere og tykkere revner.

Skygge

Mere slående dybde kan tilføjes billeder stenciled på en overflade gennem en skygge teknik. Vælg en kant på alle billederne og tilføje skygge ved hjælp af en lille børste til at simulere virkningen af skygger lavet af retningsbestemt sollys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com