Tips til at sammensætte en pil opbevaring skur

March 18

Tips til at sammensætte en pil opbevaring skur

En præfabrikerede opbevaring stald er en ideel mulighed, hvis du ikke har en garage til at gemme din græsplæne udstyr og andre udendørs værktøjer og tilbehør. Pilen gør opbevaring skure i flere forskellige stilarter og størrelser, så du kan vælge den model, der bedst opfylder dine behov. Skure leveres komplet med alle de dele, du har brug for og en brugsanvisning, så du ikke behøver at have nogen særlig ekspertise til at sætte det sammen. Forsamlingen kan dog stadig være lidt tricky, så det kan hjælpe til at holde et par grundlæggende tips i tankerne, som du kommer til at arbejde.

Få hjælp

Mens samle en pil opbevaring stald er nemmere end at bygge et skur fra bunden, kan det stadig være en vanskelig opgave på point. At få hjælp fra familiemedlemmer eller venner kan gøre processen meget nemmere. Typisk, samling af skuret går mere gnidningsfrit med mindst to personer arbejder på projektet. At have en anden person hjælpe giver et andet sæt af hænder at holde skurets paneler eller dele på plads mens du lægger søm og anden hardware, så du ikke behøver at positionere dig akavet.

Vente til vejret

Du sandsynligvis ønsker ikke at samle din pil, kaste i regnen, men der er andre vejrforhold, at du bør undgå så godt. Formålet med at sammensætte dit skur på en dag, der er klar og rolig. Hvis det er for blæsende, kan det være svært at holde panelerne på plads. Hertil kommer, forsøg ikke at samle i skuret, hvis det område, hvor du planlægger at placere det er alt for mudret eller våde.

Lageret dele

Din pil stald leveres komplet med alle de dele, som du har brug for forsamlingen og indeholder en reservedelsliste, som forklarer hvad hvert er. Delene er nummereret for nem identifikation. Før montering skuret, Læg alle delene på jorden og tage en opgørelse. Gå over dele liste og sørg for at du har alle de nødvendige komponenter til din stald. Særskilte dele af antallet, så du kan nemt finde de stykker, som du har brug for som du samle i skuret. Det er også en god idé at undersøge de skruer og hardware, der kommer med skuret, så du ved, hvordan de fungerer, når det drejer sig tid til at bruge dem. Hvis du bemærker, at dele der mangler fra din boks, skal du kontakte den butik hvor du købte skur eller pil straks. Forsøg ikke at sammensætte din stald, hvis komponenter mangler.

Overveje en fundament Kit

En pil opbevaring stald kræver et fundament til at holde struktur square og niveau. Mens du kan bruge flere forskellige typer af grundlaget for din stald, herunder en betonplade eller træ platform, er det muligvis lettere at købe et gulv fundament kit fra pil. Sættet er designet specielt til at skure, og kan samles hurtigere end en træ platform eller betonplade. Instituttet skal fyldes med sand eller bruges til at understøtte en krydsfiner dæk til den mest stabile skur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com