Tips til at vise billeder på en trappe væg

May 15

Tips til at vise billeder på en trappe væg

Indretningsarkitekter, og endda husejere, vise billeder på en trappe, der er baseret på personlige præferencer. Fotos, grupperet efter emne, kunne give et øjebliksbillede af familielivet. Tilfældig placering inviterer kontrol, når folk går op eller ned ad trappen. En række fotos arrangeret fra ældste til nyeste giver seerne en fornemmelse af kontinuitet eller et glimt af historie. For et rent, elegant udseende, arrangere billeder i en linje, der efterligner stigningen af trappen.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby på det laveste trin og ansigt væggen. Slå op omkring 6 inches og gøre en lille blyant markere på det sted, du kigger på. Måle afstanden fra trappe til mark på væggen.

•Face væg mens stående på højeste trin, men ikke landingen. Markere en plet på samme højde som den måling, du har foretaget på det nederste trin.

•Sæt ene ende af sejlgarn til væggen med en tack eller knappenål på blyant mærke. Gøre det samme i den anden ende, at gøre en lige linje af sejlgarn fra den øverste trappetrin til bunden trappe omkring 6 inches over øjenhøjde.

•Arrange billeder på gulvet i den rækkefølge, du ønsker at hænge dem. Hænge dem i rækkefølge efter størrelse, med den største foto i bunden af trappen og den mindste på toppen, vil skabe en optisk illusion, som gør trappeopgange synes højere. Brug et målebånd til at hjælpe plads billeder lige langt.

•Installer et billede bøjle ved siden af tack nederst i streng linje og hænge det største billede. Gør det samme med den mindste billede på toppen af trappen. Vedhæft billede bøjler til væg langs sejlgarn på afstande målt mellem billeder, plus en halv bredde af et billede. Dette vil centrere fotografiet. Du skal muligvis foretage små justeringer, som du går afhængigt af antallet af fotos og deres størrelser.

•Fjern sejlgarn og hænge resten af billederne.

Tips & advarsler

  • Hvis du beslutter at bruge en kridtstreg snarere end sejlgarn, Vælg en farve, der svarer bedst til vægfarven. Kridt kan være vanskeligt at fjerne fra malede overflader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com