Tips til at vokse din græsplæne

October 16

Praksis med voksende store skår af tyk tørv opstod i victorianske England. Rejsende bragte brugerdefineret til USA. En sund grøn græsplæne er tegn på en velholdt hus og værftet. Græsplæner er underlagt forskellige sygdomme og insekt skadedyrsangreb og har brug for opmærksomhed til at blive tyk og grøn. Mens du kan opnå en instant tæppe af tykt græs med sod, er der mange tips til dyrkning af de sundeste, tykkeste grøn græsplæne.

Den rigtige græs

Plant den rigtige type af græs til din placering og vækstbetingelser. Læs etiketterne på græs Frøpakningerne og tale med lokale landskab entreprenører om former for sod de installeres lokalt. At have den rigtige græs i din værftet betyder mindre vedligeholdelse, færre ukrudt og sygdom problemer og bedre vækst.

Holde en vand Log

En sund grøn græsplæne afhænger konsekvent vanding. Holde styr på ugentlige nedbør og hvor meget du vand græsset i en vand log. En simpel døgnpost i en notesbog, hvor du skriver hvor meget vand falder på græsplænen hver dag er alle, der har behov for. Du kan se et overblik, når den sidste tid var at det regnede eller du vandes. Holde det for mindst 1 tommer vand pr. uge for en sund vækst.

Indstille plæneklipperen vingerne højt

Sat vingerne på din plæneklipper til den højeste indstilling og holde dem skarpe. Klippe græsset for lavt skader plantens krone, forårsager bruning og kan forlade anlægget sårbare over for sygdom og insekt angreb. Klippe græs med sløve knive tårer på græsset efterlader i stedet for rent skære toppe. Dette efterlader planterne sårbare over for sygdom.

Bygge jorden

Din græsplæne sundhed afhænger af jordens sundhed. Tilføje organisk materiale til plænen mindst en gang om året i efteråret eller foråret ved at sprede et tyndt lag af alderen og sigtede kompost. Gøre dette mere ofte hvis det er muligt, især hvis din jord er dårlig eller din græs ikke er tyk og sund. En bioklip plæneklipper returnerer organisk materiale fra afklippet græs på plænen jord.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com