Tips til befrugtende en have

June 7

Tips til befrugtende en have

Ordentlig gødskning er et af de vigtigste elementer ved at kunne fastholde en have. Befrugtende er meget mere end bare at sprede gylle. Befrugtende korrekt kræver en flittige dedikation til at lære snørklede af proceduren, som de vedrører dit specifikke haven betingelser. At foretage et par ændringer til den måde, hvorpå du gøde kan resultere i en meget stærkere og mere pulserende garden, end du nogensinde troede muligt.

Gødskning før plantning

Når du vil gøde jorden før plantning, ønsker du at sikre, at gødningen er blandet med jorden tilstrækkeligt. Når du opnår den perfekte blanding og begynde at plante, så sørg for, at rødderne af dine planter ikke kommer i direkte kontakt med enhver koncentreret gødning; Sådan kontakt kunne beskadige rodsystemet.

At reducere tør gødning brændende

Du kan effektivt reducere risikoen for brændende når ved hjælp af tør gødning ved vanding tilstrækkeligt umiddelbart efter den er blevet anvendt. Denne vanding proces øger også plantens evne til at udnytte gødningen mest effektivt.

Hjemmelavet gødningsspreder

Spild ikke penge på at købe en kornet gødningsspreder, når du kan gøre et lige så effektivt på din egen. Brug en skruetrækker og en hammer til at drive huller i bunden af en dåse kaffe. Fyld kan med granuleret gødning og spredning af ryster dåsen.

Befrugtende næringsrige jord

Selv jordbunden, der er rig på næringsstoffer og organisk materiale kan drage nytte af anvendelsen af gødning; denne type ansøgninger bør kun ske i løbet af foråret eller forsommeren. Befrugtende rige jord kan nogen senere på sæsonen fremme ny vækst, som vil tage en slå på den første frost.

Befrugtende træer og buske

Når plantning af træer og buske, blande jord fra hullet hvor du beplantning med en blanding af kompost og gødning. Denne særlige kombination forbedrer konsistensen af din jord samtidig sikre at næringsstoffer er købedygtig nå til anlægget. Nøglen er grundigt blanding af gødning med jord og kompost. Tillad ikke blandingen kommer i direkte kontakt med anlægget for at undgå rod skader. Et andet vigtigt element i denne metode vanding træ eller busk tilstrækkeligt efter plantning.

Timing Blandtegning fodringer

Timingen af dit program Blandtegning foder er vigtigt. Dusk er det ideelle tidspunkt af dagen for at anvende Blandtegning foder, fordi ansøgningen under direkte sollys kan svide blade og kronblade af blomster. Blandtegning feed kan også anvendes senere i vækstsæsonen end tør gødning, da det ikke fremmer planternes vækst under den koldere del af året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com