Tips til bygning og indramning

March 20

Udformningen af et hus er ikke raketvidenskab og med et par grundlæggende færdigheder, de rigtige værktøjer og mekaniske aptitude, kan de fleste nogen ramme et hus. Om opførelsen af en mur en sektion ad gangen, eller du installerer studs--én stud ad gangen - kræver indramning konsekvens i arbejde og sømning mønstre. Ramme et hus i samme retning med uret eller mod uret til at sikre, at dimensioner forbliver den samme. Hvis du starter i den ene retning og derefter ændre halvvejs gennem, du vil finde indramning ikke kan komme sammen så gnidningsløst som du håbede og vægge begynde at warp ud af form.

Tips om træ valg

Brug et træ, der er stærk og vil støtte dit hjem. Standard boliger er bygget ved hjælp af No. 1, No. 2 eller No. 3 stemplet Douglas Gran, men nogle ejere vælger hemlock, Gran eller fyrretræ. Tallene er en del af et klassificeringssystem, der viser, hvor mange knuder er i bestyrelsen. Find grade stempel i bestyrelsen som angiver vandindhold, træsort og hvor den blev fræset.

Kontrollere bestyrelser for warp, ved at holde slutningen af bestyrelsen op til øjet og Observationsrapporter langs alle kanter. Bemærk Hvis bestyrelsen er lige eller har en kurve til det. Kassere dem med kurver.

Undgå at købe grønne træ til indramning, som det endnu ikke tørre ud og kan warp under tørringen. Vælg ovn eller air dried træ. Den bedste og dyreste træ er hjertet træ, skåret fra hjertet af træet, som dette træ er tætte og henfald-resistente. Ikke basere træ beslutninger på pris alene som et hjem bygget på en god grundvold ved hjælp af produkter af høj kvalitet vil stå sin prøve af tid.

Tips til indramning

Grundlæggende snedkeri færdigheder er nødvendige for at lykkes i bygning og indramning. Du skal kunne konstruere, oprejst og installere vægge og rammer. Altid bygge indramning i samme retning.

Brug et sømpistol og en luftkompressor til at fremskynde processen. Dette gemmer på hamren og sikrer selv installation af negle. Pre mellemstore indramning værktøjer er tilgængelige til at hjælpe plads studs jævnt uden måling hver gang og bidrage til at fremskynde indramning proces.

Udformningen kan gøres på to måder, ved at bygge en sektion af muren på jorden og derefter at få hjælp til at løfte den og sikkert det på plads eller ved blot at udfylde udformningen ved at sikre en stud ad gangen.

Tips til bygningsreglementer

Din bygning skal overholde lokale bygningsreglementer som en bygning inspektør kommer til tjek på vigtige milepæle under byggeprocessen og vil godkende eller misbilliger det arbejde afsluttet til dette punkt.

Indramning koder kræver specifikke sømning mønstre samt, hvordan mange søm i hver position. Som hver stat, county, kommune eller by kan har lidt forskellige koder fra den næste, kontakt din lokale bygning afdeling og spørge, hvilke ressourcer er tilgængelige for ejer-builder samt hvilke kode de overholder. Den mest almindelige BauGB kaldes den ensartet bygning kode, men andre koder findes. Behandle departementet bygning med respekt og udnytte dem som en ressource – de er der for at hjælpe samtidig bygning kode overholdelse.

Cirklens huset

Når indramning er fuldført, skal du sikre, at hver væg er lige. "VVS" eller "cirklens" et hus indebærer at sætte en stringline sammen med væggen hjørne til hjørne og observation langs det at sikre væggen følger en lige linje.

Erstatte warped bestyrelser og justere væggen, så det er lige. Sikre opbakning boards på væggen på en 45-graders vinkel og tillægger ordet for at holde væggen i stilling. Når tag spær eller tag framing er færdig, fjern derefter støtte bestyrelser. Den ekstra vægt af taget vil holde hus plumb, hvis det er plumb før taget går.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com