Tips til dekoration af gamle døre

June 15

Tips til dekoration af gamle døre

Mange boliger i dag funktion lurvet chic look, og gamle beslag som en dør, der er et ekko fra en tidligere æra giver boligejere med mulighed for at udvide nogle af deres hjem land style udsmykning til døren. Hvis dit hjem har en antik dør, som du ønsker at indarbejde i din indretning i stedet for at gøre væk med, skal du vælge indretning, så du kan arbejde med dørens alder, stil, farve og konstruktion.

Året rundt krans

Året rundt kranse kan du tilføje et dekorativt element til din dør, som passer med gamle, ofte tævede træ af en antik dør. Hvis du ønsker for at tilføje et element, kan du købe en krans, der passer til den dør stil på de fleste hjem, boligtekstiler butikker. Men denne stil af døren også egner sig til hjemmelavet kunsthåndværk. Hvis du vil gøre din egen krans, gå til håndværk butikken og kigge efter kviste, der er blevet formet til en krans. For at tilføje mere dekorative elementer til kransen, købe supplerende elementer som silke blade, tørrede frugter, klokker og kanel sticks. Binde dem til kvist krans med tykke satinbånd. Hænge kransen til døren ved hjælp af loopes sejlgarn.

Shadow Box

Du kan bruge de enkelte ruderne i døren til at skabe en shadowbox effekt. At gøre dette, anbringer fotografier til en tyk dekorative papir som tapet, og derefter tape dem ind på et par af vinduerne vender i en udadgående retning. Lim nogle pressede blomster til en kontrasterende stil dekorative papir, og overholde dem til de resterende ruder. Montere en udstyret og armeret kork bord til anden siden, således at det dækker bagsiden af skærmen og sikrer, at billeder og tørrede blomster ikke falder ud af deres vindue ruden hjem, når medlemmer af din husstand lukke døren. Du kan bruge kork bord til at vise meddelelsen eller fotos.

Tapetet

Du kan dække dine gamle, slå op døren med en stor, farverig gobelin. Kigge efter gobeliner, der er længere end bredt. Når du køber den dekorative stykke, sy toppen og bunden af det, så du kan slide gardinstænger gennem åbningerne. Hænge gardinstænger og tilføje tapetet. Binde tapetet sammen i midten med et matchende bånd.

Familiens opslagstavle

Hvis den gamle dør pågældende er i køkkenet, skal døren en beskedcentral for familien til at forbinde med hinanden. Købe en gammeldags grøn eller sort kridt bord og nogle farvet kridt; Du kan tildele hvert familiemedlem deres egen farve, så de ved hvilke besked hører til dem. Tilføje miniature wicker kurve til døren. Du kan bruge dem til at gemme kridt samt emner som bilnøgler, småpenge og andre diverse genstande, som folk kunne glemme deres vej ud af døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com