Tips til dekoration en hjem spansk stil

November 9

Tips til dekoration en hjem spansk stil

Spansk stil hjem spænder fra elegant til simpel med en påskønnelse for tradition. Spanske stilarter af udsmykning omfatter Middelhavet, kolonial, hacienda og rustikt, og hver enkelt skylder lidt af sin arv til gammeldags flair. Spanske stilarter er funktionelle og praktiske, og brugen af store dekorative stykker gør dem velegnet til open spaces. Dog kan du genskabe udseendet og fornemmelsen af spanske stilarter selv i små rum ved at følge et par forslag.

Gå autentiske

Brug autentiske farver på væggene. Lime vasker er nice muligheder til maleri fordi de kopiere udseendet af vægge på interiør og eksteriør af spanske boliger. Lime vask værker som hvid vask, et tyndt lag af maling beskytter og forbedrer væggen. Ved hjælp af lime vasker på gips bringer en "ethereal gammeldags aura", fortæller designer Dana Oatley House Beautiful magazine. Fordi farverne ikke er alvorlige på nogen måde, siger de opfører sig som en neutral, Oatley, matchende mange elementer og trækker mange farver sammen. Et alternativ til kalk vasker er stuk vægge.

Brug autentiske skåle og fajance i hele dit hjem for at skabe en følelse af gammeldags stil. Terracotta, jern, kobber og fed keramik tilføje en autentisk flair til din indretning.

Kombinere elementer

Spansk dekoration omfatter mange forskellige stilarter, men det betyder ikke, du kan mikse og matche elementer fra en stil med en anden. Ved at kombinere de forskellige stilarter resulterer i en eksklusiv stil unikke til dit hjem. Blande jordfarver i rustik stil med varme og indbydende farver forbundet med Middelhavet stil skaber en dejlig kontrast. Ved hjælp af forskellige teksturer fra forskellige stilarter er en anden måde at opnå et unikt udseende. For eksempel kan du bruge gobeliner og møbler stykker forskønnet med jern til at skabe et look, der er både interessant og indbydende.

Gå Bold

Spansk interiør indeholder normalt udsmykkede, fed stykker af møbler. Fra store sengegavle i soveværelser til omfattende klædeskabe og frysere i boligarealer er spansk stil ikke genert. Mørk, luksuriøse woods tilføje en særlig kvalitet til hjemmet. Fra rustik til Middelhavet omfatter spansk stil massivt træ hutches og overdimensionerede media kabinetter.

Vær ikke genert om tekstur. Spanske stilarter omfatter rige gobeliner, tæpper og Bordløbere, at tilføjer interesse for din værelser. Omfatte vægkunst og farverige glasvarer til at fuldføre dit look.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com