Tips til dekorativ maling til møbler

March 14

Tips til dekorativ maling til møbler

En bred vifte af dekorative møbler ser kan opnås med faux finish og maleri metoder. Nogle teknikker har til formål at skabe udseendet af antikke eller naturligt alderen stykker, mens andre forsøger at dublere et andet materiale helt. Drej Genbrugsbutik køb i fantastisk simuleret periode stykker med et par enkle maleri procedurer.

Antik glasur

Transparent glasur tonet med rå Umbra giver malede møbler med en instant alderen look. Pensl det på og blødgøre penselstrøg af stippling med en stiv børste eller duppe med bløde klude. Tillad glasur til at samles i revner og forsænket detaljer for den mest naturlige look.

Nødlidende overflade

Gøre utilsigtet skade og slidte maling ser forsætlig og lurvet chic. Nød malede møbler varer straks ved slibning deres kanter og hjørner med sandpapir. Brug ståluld til en blødere effekt. For en virkelig slidt look, ramte malede overflader med en hammer til at oprette fordybninger og områder af tilhugget maling.

Folkemusik maleri

Mælk maling dækker overfladen af mange gamle malede møbler stykker. Oprette udseendet af colonial folkemusik maleri med stencils og glasur. Mælk maling, kasein og æg tempera levere en slidt, matte look for en traditionel stencil design. Anvende en topcoat af antik glasur alder og beskytte din malede billedet.

Sprutte effekt

Krakelering færdig ske når øverste lag af maling tørre før lavere lag. Mens dette sker ofte naturligt over tid, oprette dekorative malere herom hurtigt ved hjælp af glasurer med forskellige tørretider, såsom olie over latex. Gnide mørke glasur i de resulterende revner gør dem mere indlysende.

Spanskgrønt Patina

En spanskgrønt finish efterligner den naturlige iltning af bronze eller kobber. Krikand-grøn glasur anvendes over en mørk metallak at opnå en faux spanskgrønt patina. Stippling glasur med en stiv børste spreder den blå-grønne topcoat, afslørende antydninger af det metalliske underlak.

Agat Inlays

Dekorative malere bruge enkle værktøjer og teknikker til at gengive udseendet af agater og grønne Malakit. En strimmel karton slæbt gennem glasuren gør lag af pjusket, organiske former, svarende til de naturlige riller fundet i agater. Bruge faux halvædelsten som små accenter eller faux dekupørarbejder på dine møbler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com