Tips til dyrkning vandmeloner

May 29

Tips til dyrkning vandmeloner

Vandmeloner, et varmt vejr afgrøde, vokser bedst i de varmere regioner i USA. I de køligere nordlige region kræver vandmeloner en lidt større indsats at producere. Uanset hvor den dyrkes, kræver en afgrøde af vandmeloner en generøs mængde af plads og solskin. Vælg en mindre hybrid sort, hvis pladsen er begrænset.

Jord krav

Vandmeloner trives i sandet lerjord jord i neutral--pH 7,0-- eller svagt basisk. Da en let sandjord varmer hurtigt i foråret, er det den bedste jord til dyrkning i nordlige haver. Hvis din jord består af tunge ler, ændre det med tørv, kompost eller rådnet gødning. Hvis ikke du er sikker på, hvilken slags jord du har, kan din udvidelse service udføre en jord test.

Plantning vandmelon frø

De lange, varme somre i de vestlige og sydlige stater gør det nemt at starte vandmelon frø direkte i den havejord, efter alle faren for frost er overstået. Frø rådner hvis plantet i jord, der er under 60 grader Fahrenheit. En temperatur på 70 grader Fahrenheit anbefales. Form bakker omkring 8 til 10 inches høj og planten fire til seks frø 1 tomme dyb i en cirkel omkring bakken. Space bakkerne fem inches fra hinanden i hver række. Space rækker syv til 10 fod fra hinanden. Når udplantningsplanterne vises fuldt ud etableret, tynde dem til de tre bedste planter pr. bakke.

Plantning vandmelon stiklinger

I de køligere nordlige kræver stater, solrige dage og kortere sommersæson forskellige metoder til dyrkning vandmeloner. Transplantationer giver dig et forspring på vækstsæsonen. Du kan købe dem på din have center eller starter dem indendørs tre uger før den sidste frost. Vælg tidlige sorter som guldkrone, Sugar Baby, gul Baby og gule dukke. Anlæg uden for efter alle fare for frost. Det tager 70 til 75 dage regnet fra tidspunktet for udplantning for at høste.

Tips til frø eller stiklinger

Uanset om du plante frø eller stiklinger, denne metode giver dine vandmeloner et boost: lægge sort plast barkflis over området rede plantning. Når du er klar til at plante frø eller planteformeringsmateriale, skåret en slids i plast barkflis og plante. Sort plast barkflis varmer jorden hurtigt og holder det varmt. Det hjælper også til at afskrække ukrudt. Denne metode er bedst til at producere en god afgrøde af vandmeloner i de køligere nordlige region af landet.

Voksende vandmeloner på et espalier

Hvis du mangler jorden plads til voksende vandmeloner, prøv vokser dem på et espalier. Vælg en mindre række vandmelon for denne metode. Space Melonerne tre fødder fra hinanden. Gøre slynger til støtte for hver melon ud af materiale, som tørrer hurtigt som ostelærred, gamle nylonstrømper eller andre netting. Binde stropper til tremmer.

At vælge frø til at vokse

Gemme frø fra årets vandmelon høst at plante næste år anbefales ikke. Mange af Vandmelonerne er hybrider, der kan producere en uønsket afgrøde. For de bedste resultater, skal du vælge en vandmelon kultivar anbefales til dit område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com