Tips til en Habitat have

January 27

Tips til en Habitat have

En habitat haven er forskellig fra en traditionel formel haven. Snarere end blot at være noget behageligt at se på, også en habitat have tjener et formål for lokale dyreliv. En habitat have genskaber en naturlige økosystem og giver meget til dyr som fugle, bier, kolibrier, egern og flagermus. Hvis du vil oprette en vellykket habitat have der er visse ting, du skal give, der er specifikke for typerne af dyr du ønsker at tiltrække til din have. At give specifikke bolig og mad, såsom nødder og frø, vil sørge for du tiltrække små dyr som fugle og egern og ikke bare nogen form for dyreliv, der kan roaming dit nabolag.

Mad

Leverer mad til animalsk besøgende kan være det vigtigste aspekt af at skabe et levested haven. Dyr er en konstant søgen efter at finde mad og er mere tilbøjelige til at besøge din have ofte, hvis de kan regne med et måltid ved hvert besøg. Buske og træer giver blade, frø, bær og pollen og nektar. Du kan også medtage hummingbird foderautomater, bird foderautomater, egern foderautomater og butterfly foderautomater, specielt i koldt vejr.

Vand

Alle dyr har brug for en forsyning af rent vand for at overleve. Sammen med drikke det, bruger fugle og andre dyr vand til badning, mens frøer og andre amfibier vil bruge det til reproduktion. Vandkilder kunne være en naturlig funktion som en dam, floden eller søen eller det kunne være en menneskeskabt funktion som et fuglebad eller en dam, bygget af mennesker. Det er vigtigt at ændre vand i en birdbath ofte, især i de varmere måneder når myg vil avle og formere. Overveje at sætte fisk i en Dam for at holde myg befolkning. En våd plet på jorden eller en dyb tallerken af vand vil være en invitation til sommerfugl besøg.


Wildlife naturligt udseende til et sikkert sted at skjule fra rovdyr, herunder mennesker, og vejret. De mest naturlige former for husly er buske og krat, især dem med torne, der giver yderligere sikkerhed fra rovdyr. Andre objekter, der yder dækning er døde træer hvor dyr kan skjule i de hule dele. Hvis der er ingen naturlige valg for husly, kan du konstruere en birdhouse, en butterfly house eller et bat hus, at opfordre besøgende eller endda permanente beboere i din have. En væltet lerkrukke med et hul på siden giver et perfekt tilflugtssted for tudser, der kan besøge din have Dam.

Beskyttelse

Når du har inviteret dyreliv i haven, skal du være sikker på dine gæster er beskyttet. Det betyder, at sikre din kat ikke er hængende omkring venter på en velnærede fugl til at vende ryggen. Huskatte er ansvarlig for at dræbe millioner fugle hvert år. En pole-monteret nesting boks eller hus vil give fugle tilføjede sikkerhed, fordi rovdyr ikke vil være i stand til at nå dem så let. Sørge for indrejse hul er 1 ½ inches lang at sikre stære, der spiser æg og ungerne, vil ikke kunne komme ind. Også, omkring 1 milliard fugle dør hvert år, fordi de går ned i windows. En enkel løsning på dette problem er at anvende decals til windows.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com