Tips til en håndværker sandblæser

June 10

Tips til en håndværker sandblæser

Håndværker er kendt for en række værktøjer og kommercielle produkter, herunder en række sandblæsning løsninger. Alle håndværker sandblæsere er samme karakter, idet de udnytter en sprængning pistol med flere størrelser af dyser til forskellige finkornet sand samt et rør, der kan knytte til enhver tredjeparts-sand holding tank og luft kompressor. Når du bruger en håndværker sandblæser, er der nogle tips til at holde sig til for at få de bedste resultater.

Dække op

Håndværker sandblæser, ligesom alle high-powered sandblæsning værktøjer, kræver ordentlig sikkerhedsbeklædning til at blive båret på alle tidspunkter. Sandet vil Prelle overflade du er sprængning ved meget høje hastigheder og kan være ganske smertefuld bør det kommer i kontakt med blottet hud. Før du bruger din sandblæser overveje at leje eller købe en full-body sprængning passer til. Dette vil give dig med tunge beskyttelse på hele din krop. Desuden vil det holde de flyvende sand fra at komme ind i dit hår, ører og andre steder, der kan vise sig at være meget irriterende. Også tage sig for at bære ordentlig øjenbeskyttelse, som den flyvende sand kan gøre alvorlig skade til syn hvis omstrejfende partikler flyver ind i dine øjne.

Brug en god kompressor

Håndværker sandblæser er kun så god som den luftkompressor du tillægger den. Uden en kraftig nok kompressor afslutter sandet ikke vært med tilstrækkelig kraft til blast væk maling, rust og alt andet du forsøger at fjerne fra et areal. Hvis du bruger en fast mængde luft kompressor tank skal du holde med en mindst 15 gallon i kapacitet eller større. Noget mindre end de anbefalede 15 gallons vil næsten helt sikkert ikke give nok løbende luft for enhver betydelig sprængning job. Derudover er en psi mindst 60 stærkt anbefales. Afhængigt af overfladen du sprængning noget i området 40-50 psi, kan potentielt give acceptable resultater, men du vil risikere det vanskeligere rust eller maling fjernelse. I stedet vælge noget højere i psi med en større kapacitet air tank og du vil finde dig selv ikke at skulle bekymre sig om styrken af sandblæser.

Ved hjælp af ordentlig Sand

Håndværker sandblæser kan acceptere enhver type med blasting medium i dens hopper, og udskiftelige sprængning dyser rumme granulat i forskellige størrelser. Den mest populære og mest økonomiske medie at bruge er standard hvidt kvartssand. Denne sand er solgt i tunge tasker på næsten alle større hardware butik og er meget billigt. Granulater af sand er lille, men ret ensartet og vil producere en jævn sprængning strøm fra dysen, der ikke vil klumpe op eller tilstoppe dysen. For mere vanskeligt job som tunge rust fjernelse skal du i stedet vælge særlige sandblæsning perler. Dette også sælges i de fleste isenkræmmere og er typisk en syntetisk perle lidt større i størrelse end sand. Det vil stadig arbejde i håndværker blaster med et større mundstykke og mens mere dyrt er også stærkere end kvartssand og viljestyrke gennem selv genstridige rust eller maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com