Tips til en Keurig bryggeri

February 3

Tips til en Keurig bryggeri

Keurig brygning system er en enkelt bryg drik maker. Keurig er berømt til brygning af kaffe men har udvidet sin linje for at medtage te, varm chokolade og Ice drinks, også. Medvirkende til Keurig brygning system er "K-Cup". Denne lille plastik kop indeholder den perfekte målte mængde tørrede drik. Når K-Cup er indsat i Keurig skabt en perfekt brygget drik i mindre end et minut. En Keurig brygning system vil vare i årevis med den rette vedligeholdelse.

Vedligeholdelse

Opretholde Keurig dagligt ved blot at fjerne de tomme K-cup efter hver brug. En K-cup, der er tilbage i tragten vil gøre systemet lugte, ændre smagen af drikkevarerne og forårsage bakterier til at bygge.

Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring

Regelmæssigt rengøre de aftagelige dele med varmt, sæbevand vand. Forsigtigt rense bryg nålen ved at indsætte en tynd papirclips ind i dysen. Dette vil fjerne enhver sidesten kværner.

Afkalkning

Hver tre til seks måneder afkalkning af Keurig ved udskylning vandet godt og brewer med en blanding af eddike og vand. Konsultere Keurig.com for ordentlig afkalkning instruktioner afhængig af Keurig Model.

Bedre brygning

Standard vedligeholdelse og rengøring af Keurig sikrer optimal brygning for kommende år.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com