Tips til en lang lejlighed med ét vindue

March 9

Tips til en lang lejlighed med ét vindue

Hvis du har en lang lejlighed med ét vindue, kan udsmykning for at gøre mest muligt ud af din plads og lys synes som en udfordring. Ting at huske om lejlighed udsmykning er, at små rum vil se større, hvis de ikke er alt for rodet. Du kan også bryde op en lang rum ved at skabe mindre rum i rummet ved hjælp af reoler eller møbler. Spejle kan afspejle og bryder lys til at lyse op i en lejlighed uden alt for mange vinduer.

Ved hjælp af lys

Hvis du kun har ét vindue til at lade naturligt lys ind i et rum, du har brug at gøre mest muligt ud af dette lys. Vælg ikke tunge gardiner for en enlig vindue i en lejlighed. Hvis du vil bruge mørke gardiner til at matche møbler, købe en mørk swag og udfylde center i vinduet med let stof. Når du placerer møbler og væg kunst, være opmærksom på hvor lyset falder fra vinduet. Hænge spejle i rum, der får en masse lys til at lyse op i rummet, og sætte lamper i de mørkere hjørner.

Placere møbler

Når du placerer møbler i en lang lejlighed, skabe mindre områder i rummet. Du kan bruge hylder, værelse delelinjer eller skænke til at bryde op i rummet. Placer de høje dividere møbler mod en væg til at forlade nok plads til at gå udenom. Da lejligheden kun har ét vindue, ville du bruge åbne reoler eller lys farvet værelse delelinjer til at sikre, at du ikke blokerer lyset.

At vælge en stil

Lejlighed levende behøver ikke at betyde kedelig hjem udsmykning. Hvis du vil fuldt ud nyde din lejlighed, udnytte elementer i din personlige stil i din udsmykning. Mange moderne hjem decor poster er beregnet til Lejligheder og funktion opbevaringsrum, så start med et moderne look kan være ideel. Hvis du har en anden personlig stil som romantisk eller rustikke, kan du placere tilbehør og kunst afspejler denne stil rundt i lejligheden til at udligne moderne møbler.

At skabe opbevaring

Når du vælger møbler til en lejlighed, kigge efter stykker, der har indbygget hylder eller skjulte rum for opbevaring. Oprette lagerplads under møbler som sofaer eller senge ved hjælp af lange flade plast lagerbeholdere. Attraktive kurve i peddigrør eller stof kan holde løse genstande og ser attraktive på en ende tabel eller hylde. Antikke reoler enheder eller opbevaringsbeholdere kan også være attraktive opbevaring valgmuligheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com