Tips til fejlfinding en Lennox klimaanlægget

September 26

Lennox klimaanlæg kommer i flere forskellige varianter, fra Vinduesenheder til selvstændigt bevægelige bokse du kan hjulet fra rum til rum. Selv om disse air conditioners er designet til at levere kvalitet og service i år, opstå stadig nogle gange problemer, som med de fleste elektronik, og din Lennox kan selv stop i orden overhovedet. Dog kan du fejlfinde din Lennox og løse nogle almindelige fejl selv.

Ingen strøm

Hvis klimaanlæg ikke tænder, skal du først kontrollere for at sikre, at det modtager strøm fra stikkontakten. Hvis enheden sluttes til en standard stikkontakt, tilslutte en lampe eller en anden enhed for at sikre magt er faktisk tilgængelig. Hvis klimaanlægget er forbundet til de vigtigste breaker, sikre enheden ikke har blæst en sikring.

Ingen luft

Hvis enheden vises at fungere, men ingen luft kommer ud, slå klimaanlægget og fjerne power fra enheden. Kontroller dernæst, filteret for at sikre en ophobning af støv ikke har medført en blokering. Hvis filteret er klar, check uden for skærmen og fjerne eventuelle rester fra træer og buske, da dette kan også hindre luft flow. Hvis enheden har en udendørs ventilator, trimme tilbage buske og kontrollere fan for eventuelle blokeringer som døde dyr, som undertiden hindrer fan operation.

Varm luft

Hvis klimaanlægget er blæser luften, men ikke koldt, slukkes systemet og kontrollere filteret for støv forurening, som kan også hindre luft flow. Hvis det er et værelse klimaanlægget, holde det ud i solen så meget som muligt, da varmen fra solen kan igen varm luft, aflyser ud den kølende effekt. Hvis enheden har en udendørs sektion, Sørg for det er klart, adgang til åbne luft, og at buske, træer eller blade ikke crowd. Hvis luften er stadig varm, planlægge en helbredsundersøgelse af dit klimaanlæg at tjekke kølevæsken niveauer.

Varmt rum

Hvis luften blæser koldt, men rummet er ikke kold, er problemet sandsynligvis overskydende ventilation. Sikre at vinduer og døre er ordentligt forseglet med weatherstripping og at klimaanlægget, hvis et vindue enhed, korrekt blokerer luft i at flygte. Hvis klimaanlægget er en enhed, etage, sørge for det ikke er i nærheden af en udgangsdøren, da dette kan forårsage meget af den kølende luft til diffus i forskellige dele af huset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com