Tips til fejlfinding GE skiver

August 14

GE sælger en bred vifte af vaskemaskiner, herunder frontlæssere, energieffektive top-læssere og traditionelle top-loading maskiner. De kommer i en række farver, herunder rød, sort og hvid. Nogle af maskinerne har endda en funktion, der automatisk doserer den korrekte mængde vaskemiddel i hele vask. Selv med fantastiske funktioner, men er chancerne gode, at du vil løbe ind i problemer. Spare nogle penge ved at forsøge at foretage fejlfinding af problemer på egen hånd.

Magt

Sørg for at din GE skive ikke er unplugged, hvis maskinen ikke vil tænde. Hvis din maskine har magt, men ingen vandforsyning, sikre, at vandforsyningen ikke var slået fra. Hvis din kontrol ikke er indstillet korrekt, fungerer muligvis ikke din enhed. Sørg for cyklus knop er trukket ud til "På" position. Husk, at din vaskemaskine ikke vil spin eller afløb, af sikkerhedsmæssige årsager, hvis låget er åbent. Det er altid en god ide at kontrollere, at en effektafbryder ikke har udløst eller en sikring har ikke blæst hvis du ikke har power til din enhed.

Vandtemperatur

Hvis vandet i din GE skive ikke er temperaturen ville du ønsker, eller forvente, kontrollere vand temperaturkontrol og tilpasse det til den ønskede temperatur. Hvis dette ikke løser dit problem, Sørg for vandforsyningen var ikke ved et uheld slukket eller var forbundet forkert. Det er en god idé at rense vand ventil skærme. Brug en børste eller en tandstikker til at rense dem. Hvis du stadig ikke får den rigtige vandtemperatur, Sørg for at vandvarmeren i dit hus er indstillet til at levere vand et sted mellem 120 og 140 grader Fahrenheit.

Dræning spørgsmål

Din GE skive kan ikke løbe korrekt hvis drain slangen har en knækket i det. Når du glatte det, er det en god ide at sørge for vaskemaskinen ikke sidder på slangen, klemme det lukkede. Også sikre, at drain slangen er korrekt forbundet til maskinen. Glem ikke, at toppen af drain slangen skal være mindre end 8 fod over gulvet. Noget højere end den, der vil forårsage dræning problemer.

Utætheder

Hvis din drain slangen eller din fyld slanger ikke er tilsluttet til din GE skive korrekt, kan du opleve vand lækage. Kontroller alle slange-forbindelser, og sørg for, at slangerne er isat korrekt. En anden kilde til din utætheder kan være, at dine husstand afløb kan være tilstoppede. Kalde en blikkenslager, hvis du ikke kan klare træsko på egen hånd. Du kan også nødt til at erstatte din fyld slanger. De har tendens til at bære omkring hvert 5 år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com