Tips til gadebelysning

December 7

Gadebelysning er til stede i næsten hver by. De giver nat tid vandrere en følelse af sikkerhed. Men der er måder at forbedre den teknologi, der findes i øjeblikket i vores hometowns. At gøre vores gadebelysning som energi og omkostninger bør effektiv som muligt betragtes som en af de øverste prioriteter når man ser for at forbedre disse lys.

Solar Lights

Sol street lys giver en høj grad af lysstyrke og effektivitet ud over deres lange liv og manglende konventionelle energiforbrug. De er også ret nemt at installere. Disse typer af gadebelysning anvendes typisk i industriparker, naturskønne områder, urban og distrikt veje, mange gågader og i mange parkeringspladser. De er begge energi effektive og grønne, da det producerer ingen forurening og kan have en levetid på op til 20 år med lidt vedligeholdelse. De opkræver deres batterier, ved hjælp af energi fra solen, således de kræver ingen elektrisk strøm, spare skatteyder dollars og reducere energiomkostningerne og forbrug.

Fiber fiberoptisk belysning

Fiber fiberoptisk belysning er en anden metode til at reducere energiomkostningerne. De er også kendt som "lys pumper" og "ekstern kilde" belysning. Disse systemer skaber deres lys på en separat fabrik, så send det via fiber optic kablerne lagt i jorden. Disse pærer skal sjældent udskiftes, hvilket reducerer omkostninger vedligeholdelse og udskiftning. Den eneste betydelige omkostninger relateret til denne type af gaden lys ville være på bekostning af æglæggende fiber fiberoptiske kabler fra remote belysning facilitet til pæren. De producerer også ingen varme i pæren. De er typisk anvendes i udendørs skilte, teater scenebelysning og farlige steder, samt i gadebelysning.

Induktion belysning

En anden er effektiv belysning induktion belysning. Også kendt som består elektrode-mindre belysning, denne type af gaden lys af en generator, en magt kobling og en lampe. Som navnet antyder, er der ingen filamenter eller elektroder til stede i lampen. Disse lamper har stor magt faktorer og hurtig tænding og genantændelse gange, så det affald mindre energi, når der fyres op. Disse lamper har også en 100.000 life time rating, over fire gange den normale lysstofrør og HID-pærer. Disse pærer har en effekt, lige fra 23 til 165 watt, så du kan finde noget næsten altid passer til dine lamper og dine belysning behov.

LED-belysning

Et andet tip til at forbedre din energieffektivitet er at installere LED eller light emitting diode lys ind i vores gadelygter. Denne metode til belysning vores gader kan tage mange inkarnationer. Der er fem typer i øjeblikket ansat: integral, retrofit, sol, høj stang og tunnel gadebelysning. LED street lys forventes at opretholde 50.000 timer af livet mellem pærer. De er også vurderet for at spare så meget som 75 procent af den energi, som traditionelle pærer bruger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com