Tips til Groutable Vinyl fliser

September 30

Tips til Groutable Vinyl fliser

Fliser kommer i en bred vifte af materialer og farver, der kan bruges til at dekorere køkkener, badeværelser og opholdsstuer. Hvis du ønsker en slidstærk flise, der vil rumme op godt over tid og vil ikke knæk, er vinyl fliser en omkostningseffektiv mulighed. Groutable vinyl fliser er eye-tiltalende og funktionel, fordi det ligner keramiske fliser, men har de robuste Karakteristik af vinyl. Et par enkle tips vil hjælpe dig med at installere vinyl fliser, så det ser professionel.

Sprede injektionsmørtel med en stiv Float

En af de bedste tips for at anvende injektionsmørtel til vinyl fliser er at bruge det rigtige værktøj. Købe en stiv float, et værktøj, der tillader dig at sprede materiale jævnt over en overflade uden at anvende pres, og sprede fuger mellem fliserne ved hjælp af float glat flade overflade. Bruge en back-og-tilbage aftørring bevægelse at anvende injektionsmørtel jævnt på vinyl-flise overflade. Vælg en slebet injektionsmørtel til et gulv design og en unsanded injektionsmørtel til en væg flise design.

Undgå Overspill

Hvis du vil formindske mængden af tid, det tager for at rydde op i området flisebelagt, når projektet er afsluttet, skal du undgå så meget overspill som muligt. Sprede injektionsmørtel i retning af linjen mellem vinyl fliser til at undgå sammenklumpning og udtværing. Tør overskydende injektionsmørtel off solid float, som du anvender nye blanding på hver plads mellem fliser.

Lad tørre i 10 minutter

Når du har injicerede mellem alle fliserne, er et vigtigt tip at lade injektionsmørtel tørre i 10 minutter før du gør noget andet. Ikke rydde op eventuelle overskydende fugemasse på fliserne indtil blandingen er tørret i mindst 10 minutter. Hvis du straks begynde at rense overspill, kan du beskadige den nyligt anvendt injektionsmørtel. Injektionsmørtel vil ikke tørre helt inden for den korte tid, men vil hærde og størkne til en vis grad.

Tåge med vand og Fjern overskydende

Når injektionsmørtel er tørret i mindst 10 minutter, tåge gulvet let med vand. Dette tip er vigtig, fordi det tillader dig at aftørre overskydende injektionsmørtel off flise uden at ridse vinyl overfladen. For vanskelige områder, tåge flise stærkt for at løsne overskydende injektionsmørtel. Undgå at sprøjte vand direkte på fugerne mellem vinyl fliser. Brug ikke nogen kemikalier til at fjerne injektionsmørtel overspill.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com