Tips til haven affald

September 25

Når du er færdig med at høste dine afgrøder til sæsonen, kan det være fristende at smide dit haveaffald i skraldespanden. Men nogle byer har forbudt smide haven og landskabspleje af affald til deponeringsanlæg. Overveje andre muligheder for behandling med haveaffald, der er jorden venlige og stadig slippe af uønskede have madrester.

Kompostering

En af de mest populære måder at slippe af haveaffald er gennem kompostering. Mange forskellige typer af organisk affald såsom pensel, blade og andet værft materiale er komposterbart. Kompostering er en naturlig proces, der forvandler naturlig sag at humus, jord supplement. Kompost med til at give næringsstoffer til jorden og kan bidrage til at bevare vand. Hvis du taske afklippet græs, bland sidesten blomster og vegetabilsk affald fra haven med afklippet græs til en kompost.

Genbrugsstation

Hvis kompostering er ikke din kop te, mange byer har genbrugspladser for beboerne at bringe deres have og værftet affald. På dette websted, vil byen kompost materiale fra dens beboere. Ud over haveaffald, emner såsom blade, kan græs, børste og halm accepteres så godt. For specifikke varer modtages på din kommunale genbrugsstation, check med byen. Nogle område have og gård affald websteder har sæsonbestemt timer eller tilbyde afhentning med regelmæssige skrald samlinger.

Brænding

Afhængigt af love i din stat eller by kan du måske bortskaffe dine grønne haveaffald ved afbrænding sig i et kontrolleret bål, hvis det ikke forårsager en gene at naboer. Sørg for at tjekke med din lokale kommune for retningslinjer for sikkerhed og for at bestemme, hvilke elementer du kan brænde, hvis nogen.

Advarsler

Når kompostering, Nebraska Universitet anbefaler at undgå kombinerer materialer, der er blevet behandlet med herbicid, da det kan skade andre materialer bliver mulched. Hvis du sætter haveaffald til en genbrugsstation, kan det være imod loven at aflevere eller smide den haven affald i sorte plastikposer afhængigt af statslige og lokale bestemmelser. Haveaffald kan følgelig kun indsamles i komposterbare poser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com