Tips til haven senge

November 28

Tips til haven senge

En haven seng er hovedsagelig en dyrkede areal, der er omgivet af et definerende grænser. Grænsen til en haven seng kan være alt fra en gårdhave til en åben flade af plænen. Et fælles problem for nybegynder haven søger for at bygge en seng er manglen variation blandt planter og blomster. En mere effektiv og smukke garden bed kan opnås ved at indføre en manglende formelle sammenhæng via elementer såsom højde, farve og tekstur.

Oversize senge

Hvis du har fået en særlig stor gård, skal du planlægge en relativt stor haven seng. Hvis sengen ikke er stort nok, vil din græsplæne eller omkringliggende landskab overvælde det og dermed mindske dens virkning. Holde i betragtning, at jo større størrelse af sengen, jo større størrelse af planterne, hvis du ønsker det skal integreres fuldt ud.

Ø senge

En haven bed, der tjener som en ø i midten af gården er bedst tjent med at lokalisere de højere planter midt i sengen. Denne placering vil hjælpe med at holde de høje planter fra blokerer de mindre planter samt hjælpe dig med at opretholde en passende balance. Den mest effektive måde at gå om at oprette denne slags bed er at arbejde fra byens ydre kanter.

Beskyttelse mod vejrliget

Være opmærksom på vejrudsigter, når du har en haven seng, der kan blive udsat for frostgrader. En hel seng kan blive beskadiget, hvis du ikke tager umage for at beskytte det før frost ankommer. Dække op hele sengen hvis det er muligt, og de møreste planter, hvis ikke, når du kender en patch af koldt vejr nærmer sig.

Efteråret oprydning

En haven seng skal renses i slutningen af sæsonen som efteråret tilgange. Maksimere sengen evne til at komme tilbage til livet i foråret ved at fjerne blade, der er visnet. Kigge efter tegn på inficerede blade på dine planter og fjerne de beskadigede områder ved hjælp af en skarp saks. Sørg for at fjerne ukrudt, så dine planter ikke skal konkurrere med dem for vand og næringsstoffer.

Vedligeholdelse stier

Veje skal medtages, når du opretter større haven senge, så du kan udføre vedligeholdelsesopgaver uden at træde over planterne eller de omkringliggende græs. En nem metode til at skabe en effektiv vej er at bruge to rækker af mursten lagt på langs alle fire fødder. Denne simpel addition vil lade dig med at nå ind i din seng for at beskæftige sig med indvendige planter mere effektivt.

At opnå et mere naturligt Look

Du kan gøre din have sengen ser mere naturligt ved at plante i forskudt rækker eller i lange, svungne kurver. En seng lavet af udplantning i lige rækker har tendens til at se kunstige og alt for formelle.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com