Tips til hvordan man kan dekorere et værelse deles af dreng-pige søskende

April 22

Tips til hvordan man kan dekorere et værelse deles af dreng-pige søskende

Udsmykning et soveværelse for to søskende præsenterer nogle udfordringer. Når søskende er bror og søster, kan udsmykning være endnu mere problematisk. Par udsmykning ordninger-- og få familier--arbejde godt, når rummet er opdelt i stive, hans og hendes områder. Møbler arrangement og farve kan skabe en attraktiv græstørv, der glæder sig over begge børn.

Instruktioner

•Measure rummet grundigt, herunder vindue og dør rum og loftshøjde. Afmærke mulige ordninger af møbler. Inddrage børn i alderen 5 og ældre i virtuelle møbler arrangement ved at måle og skære ud små papir reproduktioner af deres møbler og arrangere-- og omarrangere--dem på en gitter-papir mock-up på deres værelse. Dette kan bidrage til at gøre den udsmykning projekt og dets begrænsninger mere virkeligt, samtidig med at være en praktisk lektion i matematik.

•Vælge et farveskema, der trækker på en interesse for to børn deler uden maleri halv værelse blå og den anden halv pink. Hvis dine børn kan blive enige om et tema, ligesom stranden eller bjergene eller junglen, kan dette hjælpe med farvevalg. Husk dog at udarbejde temaer tendens til at blive forældet som børn bliver ældre og deres interesser ændre. Male vægge og loft en neutral farve og bruger et udvalg af foretrukne farver til træværk, er skabslåger og reoler tilbøjelige til at producere en kombination der virker tiltrækkende i lang tid.

Begræns stærk individualitet til sengetæpper, område tæpper og læselamper, hvis det er muligt. Alle tre elementer kan udskiftes forholdsvis billigt, når interesser Skift fra dinosaurer til det ydre rum. Samleobjekter eller foretrukne hobby elementer kan styrke temaet; vise dem på hvert barns personlige reol eller en hylde enhed.

•Purchase to lavvandede reoler eller andre lagerenheder, og tilføje dem til din plantegning. Købe enheder høj nok, så dine børn ikke kan se over dem, når de lounging i sengen. Bruge reoler som privatliv barrierer for hvert barn og om muligt opslagstavler. Ideelt, placere de to enheder i en linje mellem senge, dreje åbne reoler side mod hver seng. Dække bagsiden af hver reol med selvklæbende kork flise. Hvert barn har nu en privat oplagring enhed og en privat opslagstavle. Hvis det er for dyrt, give hvert barn en over-the-seng hylde eller skabsplads, der kun tilhører ham eller hende.

Tips & advarsler

  • Holde din indretning standarder fleksible, og Inddrag dine børn i udsmykning som giver mulighed for deres alder. Det gør deres værelse meget mere deres.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com