Tips til maleri på tapet

July 28

Tips til maleri på tapet

Over tid, tapet svinder og beviser forældede, at spørge boligejere til at foretage en ændring. I stedet for stripping papir fra væggene, kan en boligejer male direkte på tapetet og fuldstændig ændre udseendet. Maleriet viser mindre arbejdskrævende og giver væggene en frisk nyt udseende.

Identificere og reparere skønhedsfejl

Male flere små områder af tapet og lad dem tørre. Hvis papiret forbliver på væggen, gå videre. Hvis det kommer løs eller falder, skal du krænge tapetet af i stedet for at male den. Kig langs sømme og i nærheden af gulvet og loftet for peeling eller revet papir. Anvende tapet pasta eller hvid lim på bagsiden af papir til at holde det ned igen. Glat det med hænderne og prik det med en straight pin til at fjerne luftbobler. Tørre vægge med en terry vaskeklud og varmt vand for at fjerne tørrede fødevarer eller andre pletter. Skjule sømme med et tyndt lag af wallboard sammensatte.

Forberedelse

Fjerne stikkontakt covers og skifte pladerne. Male papir med en høj kvalitet oliebaseret primer. Dette vil hjælpe malingen overholde papiret og også vil reducere mængden af lag, skal du anvende. Tillad primer til tørre i mindst 24 timer eller det anbefalede beløb i produktet instruktioner, før du fortsætter.

Maleri

Hvis du kan se den tapet tekstur gennem primer, du måske ønsker at faux male væggen for at skjule mønster nedenunder. Hvis tapetet er glat, male den PRIMES papir og lad tørre tid anbefalet af fabrikanten. Male tapet igen, hvis nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com