Tips til maleri vægdekorationer

February 18

Når du ønsker at give et værelse en unik eller personlige touch, hånd-maleri dekorationer på væggene er en ideel løsning. Der er en bred vifte af dekorative maleri muligheder for dine vægge, så du kan finde en stil, der passer til din indretning og vision til et T. Men hvis du aldrig har gjort nogen Dekorative vægudsmykning eller du er bare usikker på om dine kunstneriske evner, lindre din bekymring med et par grundlæggende tips og tricks, der kan gøre udsmykning din væg en sjov, nem projekt, som du nyder.

Keep It Simple

For begyndere er det normalt bedst at holde sig til grundlæggende dekorative maleteknikker, der ikke kræver for meget detaljer arbejde. Sponging eller ragging din væg er en ideel projekt, hvis du lige er startet med maleri vægdekorationer. Disse teknikker give en tekstureret finish, der krydderier op udseendet af plain malede vægge. Begynder ved at male vægge med en base coat af traditionelle væg maling. For det næste skridt, er en tonede glasur forpligtet til at tilføje tekstur. Når sponging, skal du bruge en svamp til at anvende glasur, duppe det op på væggen i en cirkulær bevægelse. Når ragging, skal du bruge en pensel til at anvende glasur. Men før det tørrer, bruge en fnugfri klud til at duppe nogle af glasur ud af væggen og skabe en tekstureret effekt.

Overveje skala

Hvis du maler et dekorativt mønster eller en serie af billeder på din væg, skal du overveje omfanget af rummet, når du vælger din mønster. I et lille værelse, kan stort polka prikker, checks eller andre stenciled billeder overvælde pladsen. Maleri lodrette striber i et værelse, der har lave lofter kan understrege manglen højde. På den anden side kan små prikker være alt for subtile til et stort rum med højt til loftet. Overvej din rummets dimensioner, når du planlægger din væg dekorationer for at sikre den bedste kigge efter pladsen.

Brug selvklæbende for Stencils

Stencils er en nem måde at tilføje malede dekorationer til din væg. De kommer i mange forskellige former, størrelser, typografier og temaer, så du helt kan tilpasse udseendet af dit værelse. Dog mens stencils er relativt nemme at bruge, kan du kan løbe ind i problemer, hvis de skifter på væggen som du maler. For at holde dem på plads, spray bagsiden af din stencils med en flytbar montering spray. Efter det har tørret i flere minutter, er spray tacky nok til at holde stencilerne på plads på væggen. Når du har stencilerne på væggen, bruge en spartel til at udjævne hen over overfladen af stencil til at sikre, at der er ingen luftbobler. Hvis du gentager de samme stencil på tværs af din væg, bare skrælle det og holde det på i det næste område.

Bruge en projektor til kalkmalerier

En hånd-malede vægmaleri giver en væg en virkelig personlig, dekorative look. Men, hvis ikke du er meget kunstnerisk, det kan være en meget skræmmende projekt. For at forenkle processen, skal du bruge en overheadprojektor til en skabelon. Find et billede, du online eller i en bog, som du kan fotokopiere. Du kan gøre sports team logoer for et spillelokale, en favorit tegneseriefigur for dit barns værelse eller endda strand scene til dit badeværelse. Slå fotokopien til en sort-hvid-transparent, og bruge en projektor til at vise det på din valgte væg. Du kan købe en billig projektor eller leje en fra din lokale kontor forsyning butik. Når billedet er projiceret op på væggen, skal du spore det med en blyant. Udfylde hele billedet eller scene bruger akryl maling til en glat, selv færdig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com