Tips til måling af tæppe

October 5

Tips til måling af tæppe

Uanset om du lægger dit eget tæppe, eller du planlægger en remodel og nødt til at indhente målinger for en installation, er der meget involveret i processen. For at ende op med et stykke af tæppe, der vil arbejde for dit værelse, skal du foretage justeringer til de faktiske målinger, at du tager.

Tilføje et par Inches

Dit værelse muligvis 20 x 15 fod, men du skal bruge en smule mere tæppe end at faktisk tæppe dit værelse. Tilføje 3 til 40 inches på målinger for længde og bredde, som vil give dig ekstra plads til tucking tæppe under sokler og holde dig fra at skulle flytte tæppet konstant under gulvtæppet sparker eller tæppe stretching, fase af installation. Hvis dit værelse er uregelmæssigt formet, eller du har brug at tage højde for delvis vægge, tilføje ekstra tæppe omkring alle disse målinger.

Reducere behovet for sømme

Sømme tilføjer en ekstra skridt når du lægger tæppe. Stedet for at bruge to eller flere stykker til at dække et værelse, brug ingen sømme på alle eller færrest muligt. Løber bredderne leveres som standard på målinger mellem 12 og 15 fødder, så nogle sømme kan være nødvendige for et stort rum. Brug din måling af rum for at bruge ét stykke tæppe, der vil dække hele området, eller i hvert fald placere sømme strategisk hvor de vil ikke bære og bliver mærkbar. Foranstaltning så at sømme er placeret tættere på vægge eller i nærheden af områder var mund trafik ikke er et stort problem.

Måling tæppe til trapper

Trappen kan være en vanskelig opgave, men med en fleksibel målebånd, som dem, der anvendes til syning, måle trapper kan være lettere. Måle længden af trapper med målebåndet, presning båndet til den bageste hjørne af hvert trin. Spørge nogen til at hjælpe dig med at holde det på plads, eller bruge tape til at holde det på plads, indtil du er færdig. Tilføje en ekstra 1 1/2 fod til denne måling til at tillade fejl og montering. Måle bredden på trappen, og tilføje 3 inches til denne måling.

Find de firkantede optagelser

At finde de firkantede optagelser af rummet du tæpperne er den måde du finde prisen for tæpper og polstring. Måle omkredsen af rum og laver en skitse af det, komplet med målinger langs hver væg. Hvis rummet har mere end fire vægge, punkt det ud i kvadrater og rektangler så at du har hvert område med en bestemt bredde og længde. Gange bredden på hver sektion med sin egen længde. Hvis dit værelse allerede har kun fire vægge, du er færdig, og det nummer du kommer op med er rummets areal. Hvis du har flere sektioner, tilføje de firkantede optagelser af hver sektion til at komme med samlet kvadratfod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com