Tips til Mitering Crown Molding

April 30

Tips til Mitering Crown Molding

Crown molding installationen kræver, at du laver en masse spids nedskæringer. I de fleste tilfælde, er crown molding cut til størrelse på en gering sav. Saven gør det nemt at skære forskellige vinkler i støbning. Mange mennesker begår fejl når de spids-cut krone støbning. Ved at lære et par tips om gering-skæring crown molding, kan du spare dig tid og penge.

Positionering støbning

Mennesker, der er uerfarne i skæring crown molding ofte gør det forkert. Den største fejl, at de er i det placering. Du kan ikke lægge crown molding flade på tabellen saw og skære det korrekt. I stedet slå støbning på hovedet ned. Den øverste kant af kroneformen bør touch tabel med gering sav og den nederste kant af støbning skal røre hegnet omkring gering sav. Støbning vil se ud som det ville, når installeret kun det vil være op og ned.

Oprettelse af en Guide

Crown molding installatører finde ofte det nyttigt at bruge en guide hegnet på deres gering sav. Du kan købe en crown molding guide hegn til din gering sav eller du kan gøre én. Gøre en guide hegnet ved første positionering crown molding på gering så. Placer en klemme over kroneformen og geringssav hegn til at holde kroneformen i stilling. Skær en tynd strimmel af træ fra et stykke krydsfiner. Strimlen skal være to inches lang og 30 inches lang. Varm op en hot limpistol. Lim strimler af krydsfiner til tabellen saven. Skubbe krydsfiner op mod kroneformen og bruge støbning af en guide. Lad limen tørre så krydsfiner er sikret på plads. Bruge krydsfiner som et hegn til at holde placeret kantlisten på plads.

Målinger

Forkert kan målte kroneformen resultere i en masse skære fejl. I stedet for blot måling for støbning en gang, har til formål at måle væggen for crown molding to gange. Dette kan skære ned på antallet af skæring fejl. Desuden, når du tager ned målingerne hjælper det til at angive retningen af 45 graders vinkel cut. Hvis du gør dette kan du være sikker på at du gør de rigtige spids nedskæringer til støbning.

Påfyldning fejl

Fejl i crown molding spids nedskæringer er uundgåelige. Selv fagfolk gøre fejl lejlighedsvis. Når du laver små fejl i din spids nedskæringer, Husk at du kan rette dem uden at skulle skære en ny længde af kroneformen. Caulk kan blive presset ind i små mellemrum mellem molding stykker og vægge. Caulk skal glattes og derefter lov til at tørre, før det er malet. Huller i crown molding spids nedskæringer kan også være fyldt med træ kit. Fylde hullet med putty og lad det tørre. Let sand putty glat og maling eller pletten som ønsket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com