Tips til Remodeling en udlejningsejendom

December 23

Tips til Remodeling en udlejningsejendom

Opgradere en udlejningsejendom til en passende standard hjælper sæt forventninger til hvordan lejere skal behandle hjemmet. For eksempel, hvis du giver en ren, pæn ejendom med apparater og varmesystem i god orden, gør du den uudtalte erklæring, som du forventer en lejer til at opretholde denne standard. Ved at tage tid til at ordne en ejendom, vil du få mere respekt fra dem, der ønsker for at leje et hjem. Dårligt vedligeholdt ejendom sender et stærkt budskab at udlejeren bekymrer sig kun om indkomst fra hjem og lidt om selve ejendommen.

Lave nødvendige reparationer

Foretage reparationer i huset først. Lave noget, der er galt med tag, foundation, VVS-system eller elektriske ledninger, f.eks. Hvis du tager tid til at ansætte en velkvalificeret inspector, har du ikke ordne alt foreslog. Men vil du have en idé om, hvordan du planlægger opgraderinger som tiden går. Aldrig forsømmelse noget af reel betydning, såsom kritiske elektriske opgraderinger, før en lejer flytter. Sørg for at udskifte blyrør og problemer overvåges af Miljøstyrelsen.

Rydde op inde og ude

Rens hus og værftet plads. Vaske vinduer, verandaer og fortove. Ren alle junk ud en carport eller garage. Træk ukrudt, trimme buske og slå græsset for et ryddeligt udseende. Det betaler sig at tage ned belysning inde og ude for en omhyggelig rengøring. Touch-up maling i hele huset og tage tid til at male hele værelser, der ser beskidt.

Give hvert værelse opmærksomhed

Opfriske hvert værelse. Tilføje nogle kroneformen og en ny vask til køkkenet, for eksempel sammen med lyse håndklæder. Hvis du vil lejere til at føle sig straks hjemme, sætte en masse tanker i tilføjer en tiltalende indrammet kunstværk i stuen og badeværelset. Omarrangere møbler, hvis du vil leje bolig indrettet, så hvert værelse ser overskueligt.

Opfriske gulvbelægning

Remodel etager for at give huset en ny følelse. Udskift slidte tæppe, hvis budgettet tillader. Eller rengøre gulvtæppet og tilføje en billig område tæppe over tæppe til en pæn udseende. Installere billig ark vinylgulve i køkken og badeværelser, hvis gulvene er slidt udseende. Male nogle af gulvbelægning hvid eller bleg grøn i en ældre hjem med trægulv, hvis bestyrelserne er beskadiget eller bulet. Tilføje nogle accent tæpper.

Arbejde på den Curbside billede

Skabe stor curbside appellere. Du bliver nødt til at foregive du er den potentielle lejer, så forestille sig, hvad vil imponere nogen kørsel op til at tage et kig. Ordne veranda med en messing postkasse og hængende blomster kurve, f.eks. Tilføje en malet gyngestol og tabel. Plante et par blomster i containere på hver side af gangbro.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com