Tips til rengøring af de Ioniske Pro Turbo

May 6

Den Ionic Pro Turbo hævder at fange luftbårne bakterier og bakterier mens du fjerner pet dander, pollen, røg og andre forurenende stoffer fra luften indendørs. Denne luftrenser kræver ikke filtre, men det kræver regelmæssig rensning for at opretholde dens effektivitet. Heldigvis, denne renseprocessen er enkel og kræver ingen specielle værktøjer.

Regelmæssig vedligeholdelse

Den Ionic Pro bør rengøres når en måned eller når som helst den røde Clean/fejl lys er tændt. Sørg for, at det er unplugged fra væggen og lad det hvile i et minut til at sikre, at de interne indsamling knive har stoppet roterende. Adgang til indsamling knive ved at trække på låsemekanismen af knivenheden samling. Træk låsen udad for at åbne hoveddøren og helt fjerne knivenheden samling fra purifier. Næste touch vingerne mod en metal vandrør eller vandhane til at varetage enhver opbygget elektriske afgifter. Brug en fugtig svamp eller klud til at tørre væk det synlige snavs og debris på indsamling knive. Tillad samling knivenheden til at tørre helt, før genindførte det i bunden. Lad bladene tørre i mindst to til tre timer for at forhindre fugt i at beskadige motoren af luftrenser.

Dyb rengøring

Den Ionic Pro Turbo skal rengøres grundigt lejlighedsvis. Maskinen vil begynde at udsende en høj summende lyd, når denne dyb rengøring er nødvendig. Inden du begynder denne procedure, slukke luftrenser og sørg for, at det er taget ud af stikkontakten i væggen. Åbn og fjern knivenheden samling ved at trække på låsemekanismen, ligesom du ville gøre under regelmæssig vedligeholdelse rengøring af maskinen. Vask knive grundigt med en svamp og varmt, sæbevand vand. Når alle snavset er fjernet, vride ud af svamp og bruge frisk, rent vand til at skylle væk alle sæberester. Tillad vinger til at tørre helt, før genindførte dem i luftrenser. I produkthåndbogen anbefaler venter mindst 24 timer til at sikre, at indsamling knive er helt tørre.

Udvendige flader

Basisenheden udvendige flader kan rengøres under dyb rengøring samt. Bland 1 ounce af vaskemiddel med 5 ounces vand og anvende sæbevand omhyggeligt til ydersiden af luftrenser med en fugtig svamp. Undgå vand inde i maskinen under rengøring da dette kan beskadige de interne komponenter. Tillad basisenhed tørre i 24 timer, før du tænder for den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com