Tips til rengøring af rustfrit stål køkkenvaske

September 24

Rustfrit stål køkkenvaske er funktionel og smuk. Deres medfødte modstand til farvning kombineret med deres slanke, rene linjer og skinnende overflader gøre dem det perfekte valg for et moderne køkken. Rustfrit stål køkkenvaske er dog stadig lidt tricky at holde ren. Dette er især tilfældet i køkkenet, når der er masser af værktøjer, der kan ridse overfladen af vasken eller brænde den. Der er flere strategier til at holde rustfri stålvaske ren.

Regelmæssig rengøring

Efter hverdagsbrug, køre varmt vand ind i din rustfrit stål vask og tør det med en vaskeklud. For at undgå vand pletter, tør på indersiden af din vask med en blød, tør klud.

Det er ikke nødvendigt at give vasken rustfrit stål en masse opmærksomhed hver dag, men hvis du har nogle fedt pletter, der er et par nemme måder at fjerne dem. Dyp en køkken klud i hvid eddike og tør på indersiden af vasken. Hvis det ikke virker, Prøv overbrusning bagepulver omkring vasken og tørre den med en svamp. Dette bør efterlade din rustfrit stål sink, skinnende og rene. Igen, tørres af med en tør klud til at undgå vand pletter.

Heavy rengøring

Rustpletter, vin pletter eller maling pletter er fjender af rustfrit stål køkkenvaske. Hvis din vask bliver sådan en plet, bland fløde af tandsten og citronsaft og sprede denne pasta på ulovlige stedet. Gnid blandingen kraftigt i stedet og skyl derefter. Hvis det ikke virker, kan du prøve forlader det på længere. Hvis du er bekymret for yderligere skader din rustfri vask, først prøve en test plet i en inconspicuous område af vasken.

Endelige Tips

Lad aldrig klor kommer i kontakt med din rustfrit stål sink, da det vil skade vasken. Altid forsøge at løse problemet med naturlige, husholdnings produkter i stedet for kemiske rengøringsmidler. Aldrig rense din rustfrit stål vask med en slibende svamp eller ståluld. I stedet, bruge en blød, nylon skrubber til at undgå at ridse det. Lad ikke våde svampe sidde om vasken. Hvis du har fingeraftryk, vil pudsemiddel og en køkkenrulle tage sig af dem, ligesom på et vindue.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com