Tips til rengøring en tøj jern

December 22

Tips til rengøring en tøj jern

Ren, snarere end erstatte en tøj jern, der ikke klarer sig godt. Rengøringsmidler, spray stivelse og stof blødgørere kan overholde strygesål, flad metal undersiden af jern. En tøj jern kan blive kage med denne rest, får det til at trække og eventuelt ødelægge beklædningsgenstande. Den jern strygesål kræver en god rengøring med jævne mellemrum, for at det kan fungere korrekt.

Steam Clean Tips

Brug den steam clean indstilling, hvis dit tøj jern har en. Hvis ikke, placerer jern på en metal-rack, såsom en cookie afkøling rack. Placer det på en overflade, der ikke vil blive skadet af varme eller vand. Slå den jern indstilling til damp og maksimal varme. Lad jern løbe igennem hullerne i strygesålen.

Damp udluftninger kan også rengøres med en vatpind. Dyp vatpind i destilleret vand inden udslette damp udluftninger.

Ren strygesålen

Fjerne oprustning med hot jern renere. Du kan enten købe det eller lave din egen. Det er solgt i et rør, der ligner en tube tandpasta. Dette produkt kan findes i de fleste isenkræmmere. Sætte en dab af pasta på en gammel frotte håndklæde. Kør varmt jern via håndklæde til at distribuere pasta. Gentag indtil strygesålen er ren.

Du kan lave dit eget tøj jern renere med bagepulver. Bland 2 tbsp. bagepulver med 1 tbsp. vand. Denne pasta er anvendt til strygesål med en træ craft stick eller spatel. Aftør overfladen af strygesål med en fugtig klud.

Rengøring Don'ts

Brug ikke ståluld på strygesål eller slibende rengøringsmidler. Dette vil ridse overfladen af jern og kan føre til rust.

Hælde eddike og vand gennem en jern til at rense det vil resultere i en brun stof siver gennem hullerne. Denne gamle teknik, rengøring en jern bør undgås.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com