Tips til rengøring et orientalsk tæppe

March 26

Tips til rengøring et orientalsk tæppe

Siden det sekstende århundrede har orientalsk tæppe finde sin vej i verden. Dette tæppe er ikke så skrøbelige, at det kan falde fra hinanden, kræver det en vis mængde af særlig omhu for at holde det ser sit bedste. Med et par enkle tips, vil din orientalsk tæppe sidste år frem.

Renseprocessen

Mens du kan altid ringe efter hjælp fra en professionel renere at sørge for at din tæppe får ordentlig rengøring der skal, kan du også tage sig af det derhjemme og spare både tid og penge. Vakuum tæppe grundigt for at fjerne løs snavs og debris. Gør en løsning af varmt vand og mildt rengøringsmiddel. Sørg for, at vaskemidlet ikke indeholder blegemiddel. Tilsæt 1 kop hvid eddike til løsningen og bland det godt at opløse vaskemiddel.

Ved hjælp af en svamp dyppet i opløsningen, skrubbe forsigtigt gulvtæppet. Start på den ene side og arbejde din vej ned, Sørg for at skrubbe med og ikke mod luven. Brug nok af løsningen til at dæmpe tæppet, ikke mætte det. Skyl tæppe med en ren svamp dyppet i rent vand. Gå over hele tæppet med en fugtig svamp til at slippe af med sæbe. Brug en squeegee for at hjælpe udvise overskydende vand fra tæppet, således at det kan ordentligt tørt. Placere en ventilator i nærheden til at cirkulere luften og tæppet vil tørre hurtigere.

At holde din orientalsk tæppe renere

Forebyggelse og bevidsthed vil bidrage til at holde dit tæppe renere. Ideelt set bør dit tæppe behøver kun at blive vasket hver tre til fem år. Vakuum regelmæssigt hvis dit tæppe er i et område, der kan få beskidte. Undgå støvsugning frynser på dit tæppe, hvis det er det, som dette vil kun skade tæppet. Drej tæppe og næ for at ændre strømmen af trafik og distribuere slid og ælde.

Undgå at gemme et fugtigt tæppe. Hvis du vil gemme dit tæppe efter rensning det, Sørg for, at der er ingen resterende fugt, da det vil skimmel. Gemme dit tæppe i et køligt tørt sted pakket ind i et ark eller tynd tæppe. Ikke Pak det ind i plastik, som dette kunne få det til at rådne fra manglen på luft.

Rydde op spild, så snart de sker. Behandle pletter med en opløsning af hvid eddike og vand og tørre tæppe med en hårtørrer på indstillingen cool eller ved hjælp af en fan for at cirkulere luft rundt om tæppet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com