Tips til rengøring gamle injektionsmørtel

November 7

Keramiske fliser kan forbedre vægge, gulve og bordplader og er et aktiv for ethvert hjem. Dog kan fuger mellem fliser misfarve, få beskidt og snavset, og ødelægge det overordnede udseende af et område med keramiske fliser, ifølge Mrs Clean hjemmeside. Fuger er det materiale, der anvendes til at udfylde fuger mellem fliserne og er som regel en blanding af vand, cement og sand. Det kommer i en række forskellige typer, herunder epoxy-baserede eller cement fliser fugemasse, harpiks injektionsmørtel eller gulvbelægning injektionsmørtel.

Professionel injektionsmørtel rengøring

Fuger er porøst og derfor vil blive misfarvet eller farves. Det har brug for regelmæssig rengøring, selvom en fugemasse er blevet anvendt. Fugemassen kan engang behøver at være re anvendt fra tid til anden at gendanne det oprindelige udseende af injektionsmørtel. Afhængigt af hvor stort et område, skal du rydde--f.eks en stor del af Gulvbelægning--kan det fornuftigt at ansætte professionelle rengøringsmidler, ifølge housecleaning-tips.com. Nogle professionelle rengøringsmidler bruge en Damprensning proces med højtryks damp. Denne proces ikke kun renser injektionsmørtel ved at fjerne snavs, pletter og fedt, men også fjerner mug og meldug og sanitizes hele området.

Mindre områder

Mindre områder af fliser, som badeværelser eller bordplader, er let nok at håndtere på egen hånd. Bagepulver kombineret med en lille mængde af hvid eddike fungerer godt for rengøring og lysere din injektionsmørtel. Skrub injektionsmørtel med denne blanding, bruge en lille børste som en gammel tandbørste og slutte af med skylning med varmt vand. Barberskum fungerer også godt til at rense misfarvede fuger, igen ved at skrubbe med en lille børste. Anvende en pasta af tvekulsurt natron og peroxid til genstridige pletter efter den boblende reaktion forårsaget ved at blande stoffer stopper. Lad blandingen på injektionsmørtel i ca. 10 minutter og krat med en lille pensel og skyl med varmt vand.

Tætning af fuger

Efter injektionsmørtel er helt renset og grundigt tør, anvende en fugemasse for at beskytte mod vand og snavs, ifølge housecleaning-tips.com. Anvende en eller to frakker af en silicium-baseret cementmørtel sealer til tørre injektionsmørtel. For store områder som gulvbelægning, overveje en all-over flise og injektionsmørtel sealer og efterbehandler. Denne type af sealer vil anvendes på hele gulvet og styrke og fremhæve både flise og injektionsmørtel. Mrs. Clean hjemmeside foreslår at gøre større projekter som gulvbelægning et to-dages projekt, rengøring på den første dag og forsegling på andet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com