Tips til rengøring kalk i opvaskemaskiner

December 13

Tips til rengøring kalk i opvaskemaskiner

Udtrykket "lime indbetaling" er velkendt i geografiske områder, hvor mineral-indhold er høj og vandet siges at være "hårdt." Selv om problemet er ofte omtales som kalk aflejringer, er synderen forårsaget af calciumcarbonat. Calcium efterlader en skala af kalk, der hober sig op over tid.

Under jorden, vandet bevæger sig gennem jorden og rock, leecher mineraler i vandet. Bortset fra calcium, en kombination af mineraler som magnesium, påvirke jern, kobber og rust også vandkvaliteten.

Vandproblemer

Niveau af mineralindhold i vandet kan påvirker kvaliteten af drikkevand og ar og erodere inventar og rør. Virkningerne af kalk aflejringer kan ses ved en kalkholdig rester på retter, både køkken og badeværelse inventar og apparater.

Permanent skade vil ske over tid, reducere liv af apparater. Vandvarmere, opvaskemaskiner og små apparater som kaffekander er mere modtagelige for hårdt vand problemer. Varme produceret af et varmeelement interagerer med vand og frigiver flere af mineraler, intensivere effekterne.

Fjerne oprustning

Der er mange produkter at løse problemet, både kommercielle og miljøvenlige hjem løsninger. De fleste hjem butikker bære produkter såsom CLR, kalk væk eller endda Jet tør at rengøre steder på retter og fjerne kalk oprustning. Følg producentens anbefalinger til brug.

Almindelige husholdningsprodukter også fjerne denne bygge op, og de indeholder ikke skadelige kemikalier. Den ekstra bonus er, at de er billige. Borax, citronsaft, eddike og bagepulver fungerer godt for at fjerne kalk opbygge. Eddike kan føjes til Jet tørre indehaveren på opvaskemaskinen, og det vil frigive mens opvaskemaskinen går gennem cyklusser. Et par teskefulde bagepulver eller borax kan tilføjes i bakken vaskemiddel sammen med den regelmæssige rengøringsmiddel til at forhindre kalk oprustning.

Citronsaft, eddike eller bagepulver kan også placeres i en lille skål på øverste rack af opvaskemaskinen. Som vand sprøjter under opvaskemaskine cykler, udbetale disse agenter, rengøring både retter og opvaskemaskinen selv. Den nøjagtige mængde af ingredienser afhænger af hvor hårdt vandet er. Begynde med et par teskefulde bagepulver og en kop eddike eller citron saft og justere efter behov.

Forebyggelse

Den nemmeste måde at sikre kalk og lignende indskud ikke indflydelse på apparater er at behandle vandet. Der er flere metoder til at blødgøre vandet. Man bruger salt som en blødgører. Som salt er skyllet igennem vandet, fjerner det calcium karbonat. Problemet med denne metode er at saltlage (saltvand) er derefter skyllet til kloaksystemet og i sidste ende i søer og vandløb, hvor den har økologiske indvirkning.

Mange vandbehandlingssystemer er tilgængelige til brug i hjemmet. De omfatter mekanisk filtrering, aktiveret kul-filtrering, oxidation filtrering, neutraliserende filtrering, omvendt osmose filtrering, destillering, ultraviolet behandling, afkalker eller chlorering desinfektion. Specielt til kalk aflejringer, er omvendt osmose eller en afkalker designet til at fjerne calciumcarbonat.

For at blive helt effektiv, skal systemet installeres som vandet ind i huset for at beskytte alle apparater og vand kilder i hele hjemmet. Omkostningerne ved disse enheder kan variere fra omkring $400 til $2500, med yderligere installationsomkostninger plus $2 til $15 om måneden for salt baserede enheder. Alle priser er fra 2009.

Der er mere rimeligt prissat systemer fra under $100 til flere hundrede dollars (fra 2009) bruges i henhold til vask systemer. Disse systemer behandle drikkevand; de er imidlertid ikke typisk knyttet til opvaskemaskine vand linje.

Ved hjælp af et system til spildevandsrensning eller udfører regelmæssig lime fjernelse vedligeholdelse vil forlænge levetiden af en opvaskemaskine og resultere i retter, der glimter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com