Tips til såning en græsplæne

June 14

Såning en ny græsplæne eller overseeding en eksisterende græsplænen bør resultere i frodige, grønne græs. Typen frø anvendes, sæson af plantning og jordbearbejdning alle spiller en vigtig rolle i fastsættelsen af den vækst af nye græsfrø. At få dine frø den bedste start vil sikre en sund græsplæne.

Sæson

Græsser er klassificeret som enten en varm-sæson græs eller cool-sæson græs, afhængigt af regionen og klima, hvor de trives. Typen græs anvendes bestemmer det bedste tidspunkt for såning en ny græsplæne eller overseeding en etableret græsplæne.

Fall er det bedste tidspunkt at frø med cool-sæson græsser. Ukrudt, der konkurrerer med græsfrø for fugt og voksende plads typisk dø i slutningen af sommeren. Derudover de køligere temperaturer i efteråret tilskynde frø spiring i cool-sæson græsser, og mindske vand fordampning.

Varm-sæson græs trives i det sene forår og tidlig sommermåneder, at drage fordel af sommeren regner for at spire nye stiklinger. Din haven butik eller county udvidelse office kan hjælpe dig med at afgøre den bedste form for græs til brug i såning en græsplæne, samt de relevante sæson hvor til tilså.

Såning en græsplæne

Før nye græsfrø kan slå rod, skal du forberede jorden. Når du starter en græsplæne, hvor ingen eksisterer, skal du bruge en have rorpind til graver sig ned 2 1/2 til 3 inches i jorden, løsne jorden. Udjævne overfladen klumper nivellering jorden, hvor det er nødvendigt og for at bryde op nogen af snavs i hånden eller med en rive.

Når du har forberedt overflade, sprede græsfrø ifølge pakke retninger. Græsfrø skal fordeles jævnt og de fleste kilder anbefale dækker området to gange, gå først i den ene retning og derefter i en 90-graders vinkel. Dække nyligt seedede jorden med halm til at beskytte frø fra fugle og vinden og give et lag af isolering.

Vand området seedede i 10-15 minutter, tre til fire gange dagligt i de første to uger. Som græsset begynder at dukke op, reducere vanding frekvens til en gang om dagen. Slåning nye græs er afgørende for dets sunde vækst. Når græsplænen når 2 til 3 inches i højden, Begynd slåning.

Hvis du overseeding en eksisterende græsplæne, fjerne thatch græsafklip og døde græs før spredning nye frø. Enten rake området i hånden eller bruge en magt rake til at udsætte jorden. Processen for at fremme nye frø vækst er det samme som når såning en ny græsplæne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com